Hot

Zedds debutalbum ble i dag gitt ut på Interscope Records, fremskyndet fra den originale datoen som var lenger ut i oktober.

For å gå rett på sak vil du i hans første album få deg et par overraskelser når ellers rolige låter plutselig smeller til med et hardt dropp, som f.eks Stache. Nevnte låt er kanskje en av de feteste og mest lekne låtene på skiva og varierer veldig i hvordan de forskjellige partiene blir uttrykt. Fra electro til progressive og heftig acid til et melodisk, nesten Justice inspirert breakdown må dette sies å være rosinen i pølsa. For en låt og for en kreativitet!

Men det stopper ikke der. For det er flere av låtene som virkelig fikk meg til å glise bredt når jeg hørte hvordan de til slutt droppet. Epos og ikke minst Fall Into The Sky med fantastiske Ellie Goulding på vokalen var også låter som startet nøkternt, men som plutselig åpenbarte seg i noen helt massive dropp. Videre er det også et par låter som holder det jevnt som det knallgode tittelsporet Clarity med et nydelig vokalspor fra Foxes som vi kjenner fra radiohiten Youth. Ryan Tedder fra OneRepublic er også med på albumet og leverer flotte vokaler til Lost At Sea som en er en gjennomført progressiv låt. Fra før er det kun Spectrum og Shave It Up som er utgitt tidligere, men hva gjør vel det, når det er to av hans beste låter?

Clarity er ikke et typisk artistalbum i mine ører for her er det satset fullt og helt ut på låter i trad med tidligere utgivelser. Her er ingen instrumentallåter, eksperimentelle stykker eller annet «tull» som produsenter alt for ofte tar med på album. Istedet er det renspikket electro og progressive fra start til slutt. Her er det ingen låter som faller nevneverdig utenfor og det er totalt sett jevnt høy kvalitet på låtene.

En ting å merke seg er også at flere produsenter ikke er kreditert i tracklisten. F.eks er Fall Into The Sky også produsert med Lucky Date, og Porter Robinson har medvirket på Codec.

Tracklist (in order of appearance):

01. Hourglass
02. Shave It Up
03. Spectrum (feat. Matthew Koma)
04. Lost At Sea
05. Clarity
06. Codec
07. Stache
08. Fall Into The Sky
09. Follow You Down
10. Epos

(enkeltlåtene har blitt tatt ned)

Last ned alle låtene i zip fil.

Merk at noen av låtene henger sammen, så det lønner seg å lytte til de i den rekkefølgen de har på albumet.