Steve Angello – Yeah (Original Mix) Progressive

Som førstemann ut med en soloproduksjon etter beskjeden om bruddet i SHM stiller Steve Angello opp med låten Yeah. Låten er vel neppe noe for sofakroken, men heller ment som enda en festival/konsertbanger. Selv om jeg personlig ikke var noen stor fan av låten tror jeg veldig mange som overfladisk har likt SHM opp gjennom også kommer til å like det her.

Tiësto & Allure – Pair Of Dice (Original Mix) Progressive

Dette er en lekket versjon av Tiësto/Allures nyeste produksjon. Selv om Allure tidligere har vært et av Tiëstos trance pseudonymer har han nå brukt det på en prog house låt. Pair Of Dice er låt det er lett å kjenne seg igjen i hvis du liker «Avicii style» og det beskriver vel låten ganske bra.

Afrojack, Shermanology – Can’t Stop Me (Kryder & Staar Remix) Progressive Hot

Stilig remix av Can’t Stop Me som hadde Beatport release i går. Med en kommende remix av selveste DYWC er det tydelig at Kryder & Staar gjør noe riktig i bransjen som får så store remixjobber som dette. Bra å høre er det og at de prøver seg på en litt gjennomført stil i låtene, og som faktisk er behagelig å høre på! Av de DYWC remixene som har blitt presentert (til nå) er det klart deres remix som virker mest lovende. Jeg setter hot på denne siden den har fått massiv support fra de fleste store DJs som Nicky Romero, Axwell, Alesso, Pete Tong og absolutt er to navn vi burde se opp for.

Tristan Garner – Rage Again (Original Mix) Progressive

15. oktober kommer Tristan Garner ut med en ny EP med fem låter. Her får dere en smakebit av hva som kommer i form av låten Rage Again. Det er sjeldent mye å si om Tristan Garner låter, annet enn at dette er sinnsykt hardt. I den grad den kan kalles det vil jeg si den har en litt techy oppbygning og en litt jevnere progresjon enn låter med samme karakter. Det er ikke langt fra top til bunn og låten driver godt fremover fremfor å kjøre intensiteten opp og ned som en berg- og dalbane.