Nicky Romero & ZROQ – WTF (Original Mix) Progressive Hot

En av de største id’ene fra Ultra. Nicky Romero har stått for en rekke top 10 låter på Beatport den siste tiden og ser ikke bort ifra at denne sniker seg opp dit også. For de som ikke har fått det med seg, så har nederlenderen startet sitt eget plateselskap med navnet Protocol Recordings. ZROQ er blant talentene under dette selskapet. Det vil først og fremst bli brukt for Romero sine egne releaser, men også unge talenter. Noe han selv er egentlig. 

Jordy Dazz – OMG (Original Mix) Progressive

OMG er også en låt som ble for første gang presentert i Miami. Jordy Dazz (Tidl. Jordy Lishious) stilte sterkt under fjorårets Miami også med låta ‘Lump’ som ble spilt av stort sett alle. Etter forrige release på Revealed, Bad Rule, er det tid for neste i rekka og slik vi kjenner Dazz er det neppe noe man står rolig til.

Swanky Tunes & Hard Rock Sofa – The Edge (Original Mix) Electro

Det var et forrykende tempo på releaser fra disse russerne i høst og nå ser det ut til å roet seg ned for å konsentrere seg om større låter. ‘The Edge’ kan sies å være en moderne electro utgave av den kjente Geht’s Noch, laget av legenden Roman Flugel. Med elementer fra Quasar også, sier det vel seg selv nå at dette er hardt. Wall Recordings releaser ikke ofte ballader heller. 

Sebastian Ingrosso & Alesso – Calling (Feat. Ryan Tedder) (R3hab & Swanky Tunes Remix) Electro

Det måtte selvfølgelig komme en chainsaw remix fra R3hab og Swanky Tunes av Calling. En del kule ideer i låta, men du må like R3hab slik han har presentert seg i det siste for å komme overens med låta. At låta er beinhard er det ingen tvil om!

Justin Bieber – Boyfriend (Dada Life Remix) Progressive

Var det noen som skulle remixe Justin Bieber, så måtte det jo bli gutta fra Sverige. Man kan si hva man vil om Bieber, men remixen trøkker godt fra seg uansett.