—-

Mihalis Safras – Stranger (Wehbba Remix) Tech House

2012 startet meget bra for de mørkere slippene fra Toolroom, men har sjanglet fryktelig gjennom sommermånedene. Greit nok at de prøver å opprettholde et visst sound på slippene sine, men jeg syns vi kan forvente produksjoner som er mer nyskapende enn hva som har blitt levert i det siste. Wehbba og Safras siste samarbeid er dog et friskt pust i mengden og jeg håper labelet legger vekk fokuset fra det mest kommersielle fremover. 

Umek – It Is Simple But It Works Like Fcuk (Original Mix) Techno

I sitt forsøk på å produsere big room techno det siste året har 1605 kjørt seg fullstendig fast i sitt eget sound. Således har det haglet kritikk fra publikum og produsenter verden over som har sett seg lei på låter fra produksjonsbånd. Kritikken er berettiget, men som Umek via denne tittelen så simpelt poengterer: Hvorfor gjøre ting komplekst? Min stil fungerer og dere andre kan bare ta dere en bolle. 

Technasia – Bastille Days (Original Mix) Techno Hot

Med Nico Lahs i fronten for et dypere sound, beveger Ovum seg over på den mørkere skalaen av lydbildet. Technasia leverer en rød trød gjennom hele EP’en, hvor en skitten og rullende bassline dominerer alle låtene. Håper vi får se mer av dette fra Ovum fremover, for dette setter kroppen i gang.