dark

Paul Thomas – Who’s Afraid Of The Dark (Original Mix) Progressive Hot Beatport

Paul Thomas er et svært respektert navn innen progressive-sjangeren og det er med god grunn. Mørk, drivende progressive kjennetegner musikken hans, og siden han slapp Tomorrow sammen med Jerome Isma-Ae har jeg alltid hatt store forventninger til slippene hans. I Who’s Afraid Of The Dark tar han med elementer fra techno-sjangeren, og et trancy breakdown midt i låta. Det er så deilig å høre at ikke alle gir etter for de kommersielle kreftene, vil ha mer av dette!

axisONE – Search (Original Mix) Progressive Soundcloud

Fornøyd etter å ha passert 700 likes på Facebook, ga axisONE oss denne i julegave. For de som ikke er kjent med denne fyren, lykkes han med å lage gåsehud med sine melodier så å si hver gang. Search er ikke hans sterkeste slipp, men liker du denne typen house anbefaler jeg å sjekke ut alt du kommer over av axisONE, og mange tidligere slipp ligger her på bloggen.

Tegan & Sara – Closer (Sultan & Ned Shepard Remix) Progressive Beatport

Tegan & Sara – Closer (Morgan Page Extended Remix) Progressive Beatport

Sultan & Ned Shepard og Morgan Page har sluppet sine remixer av de kanadiske indie-jentenes Closer. De er kommersielle låter begge to, men for min del kommer Sultan & Ned Shepard klart best ut her. De har i størst grad klart å utnytte vokalen i låta si, og har klart å få til en langt mer energisk låt enn Morgan Page sin, som føles litt generisk.