Vinnerne av årets busslåter 2012 er Saga og Heimdall!

den mai 17 | av | med 8 kommentarer

Heimdall 2012 – Årets Busslåt

Jentene på Heimdall 2012 har allerede sikret seg to meget gjeve priser, nemlig Årets Buss i Stavanger ogÅrets Eikelibuss. De har hyret inn selveste John Dahlback, og resultatet er denne freshe russelåta. Selv om vi alle mente låten var litt safe til å være Dahlback, så er den perfekt som russelåt. Med en kul vokal, herlig lead, fin struktur og et potent dropp, så er den rette russefeelingen på plass. Juryen i Housebloggen var helt enstemmige om at Heimdall fortjener tittelen årets beste elektroniske busslåt! Gratulerer!

«Heimdall er den keegeste guden av det vakre mystiske fenomenet nordlys. Han er skaperen av dette spektakulære klikka lyset, og viser det på nattehimmelen med all sin prakt. Follow The Light!«

Heimdall @ Facebook

‘ Saga 2012 – Folkets Pris

Saga 2012 ble stemt frem av det norske folk, og vant overlegent med hele 700 stemmer! Hele én tredjedel av stemmene gikk til denne svært kommersielle russelåten fra Bodybangers Inc, og det er kanskje ikke så rart, for droppet smeller kraftig, med en liten touch av en svært populær svensk produsent som de fleste kan digge!

«Arven etter vikingene hviler fortsatt i sørlige kanter av Bergen. 26 basterder tar vikingbussen fatt fra 26. april til 17. mai for å herje og plyndre. Cruisende på vår jernhest skal vi legge under oss både Bergen og Stavanger. La oss ta dere tilbake til Norges storhetstid. Norrøn mytologi var deres milepæl gjennom livets verdier og skjebner. Reiste over land og strand med enorme drageskip ved hjelp av Tor og Mjølners enorme krefter og plyndret alt de kom over. »

Saga @  Facebook

Si din mening!

Audun sier:

Nedlastningslinken til Heimdal funker ikke :/

Jakob sier:

Gratulerer til Heimdall med velfortjent seier – og gratulerer til Saga for å ha vært mest ivrige til å fortelle venner og bekjente at de skal stemme på dem.

xxx sier:

Word! Tror ikke Saga ville vunnet utenom det.

Wirkola sier:

Litt uenig i at Heimdall og Saga burde vunnet, men det er nok pga smaken min heller mer mot electrohouse. Synes helt klart at Imaginationlands låt var den beste av alle electrolåtene i år, så det var hvertfall bra den kom med i topp 5!

Nico sier:

Blir alltid gira av Heimdall sangen, de har fortjent alt de har vunnet! Digge jenter, digg sang

Chris sier:

Fælt så mange gudekonsepter det var da..

CH sier:

Hvis ikke Heimdall eller Skrik hadde vunnet hadde dette vært korrupt! Grattis til Saga også.

Jentene på Heimdall er for øvrig også ganske digge ;)

Wilson sier:

Helt korrekt, Heimdall fortjente den prisen! Knall låt