Vinneren er…

den februar 22 | av | med 17 kommentarer

asdasdg

DJ’en som skal varme opp for Avicii er Alex Eriksson

I tillegg til dette kan Housebloggen.no og Sky Agency med stor glede meddele at vinneren skal spille på hovedeventet (ID18) istedenfor eventet med fri alder.

Etter nesten 80.000 besøk til housebloggen.no iløpet av konkurransen, 19.000 stemmer avgitt og over 100 deltagende DJs satt vi igjen med fem DJer som skulle konkurrere om et oppvarmingsset for selveste Avicii. Deretter skulle housebloggen.no og Sky Agency plukke ut én heldig vinner. Når alle stemmene var talt opp var det Alex Eriksson som stakk av med en knepen seier over WeSmile.

Det var mye kontrovers som oppstod under denne konkurransen. For å se en detaljert begrunnelse for hvorfor vi ikke valgte å diskvalifisere noen av de på topp 5, se første kommentar.

Si din mening!

Sarke sier:

Trodde dette var en konkurranse om hvem som er best til å mikse?… ikke en konkurranse om hvem som er best til å promotere seg selv, dette blir useriøst i mine øyne! ingen av de topp 5 dj’s har noe som helst spektakulært med miksene sine! miksing som dette hører ikke hjemme på et slikt stort arrangement, miksene er lite kreative, og overgangene mellom sangene er tydelige og veldig enkle.
Dette er rett og slett triste greier.

Sam sier:

Synes det er dødsbra at HB gir nye talenter slike sjanser som dette – props!

Axfleth sier:

Gratulerer med seieren Alex!

Dette er en DJ som vil dette så inderlig, og som har dette som en drøm. Syns det er utrolig bra at de «mindre» kjente DJ´ene får prøve seg på et såpass stor arrangement. Og vet at gutten kommer til å levere!

Han har talentet og engasjementet som skal til, og dette kommer garantert til å smitte over på publikum. (Nøkkelen til å få varmet opp dansegulvet)

Nok en gang, gratulerer Alex!

Christian sier:

Eneste av topp 5 som faktisk hadde peiling på miksing ! Velfortjent :)

DJ Knuk sier:

Lykke til! :)

Martin sier:

Godt å se at ikke det bare var stemmene som utgjorde seieren. Bør tross alt ha litt meritter for å vinne noe så stort.

superkidzen sier:

Ehm, Alex Eriksson er den eneste «kjente» djen av topp 5, de andre har bare promotert seg riktig. Hvis dette hadde vært seriøst så ville Andy North vunnet, Chris N kommet på 2, Alex på 3, José Zapata på 4, Ianick på 5.

Hvertfall de 5 navnene. Dette bærer preg av useriøsitet, bare man lager en mix og promoterer seg bra så var man potensielle vinnere. .. Mange av disse navnene som deltok er bare kødd ;)

Jaja, uansett så bra jobba Alex

Bache sier:

Kidzen, sjekk ut produksjonene til WeSmile og -ikke- lek at du har peiling a. Du som er promoslut nummer en her i verden, så ikke klag på at andre er flinke på å promotere seg ;)

Latterlig sier:

Ja synes det var utrolig kjipt at andy north ikke kom på top 5… tror han ville vunnet, hans mix var magisk

superMANN sier:

Hhaha! Siden du er den eneste «kjente» som kommenterer her, kidzen, så ligger det mye faglig tyngde bak din kommentar. Helt klart. Hvorfor er ikke du blogger hos HB? Det er et mysterie for meg. Med den utrolig kule videobloggen og selverklærte tittelen som»Prins». Tenk hva du kunne bidratt med.

Jaja, uansett, lykke til videre, kødd!

superKØDDN sier:

Holy shit ZupaKIDZEN, du er schpaaaaa ass. Hvem faen er du som tror du kan komme her å «bedømme» hvem som er best og ikke? Jeg vet nøyaktig hva du bør drive med, late som du «presser den inn» på damer med den stygge sleiken din.

Whatever sier:

Kan noen linke til mixen hans? Takk.

Isabella Eneström sier:

FAIL!!!! Should be Lucas Moonrise!

Bendik Johnsen sier:

Verdig vinner :) !!

Feh sier:

Vi har, etter innsamling av bevis, rådføring med kyndige tredjeparter og intern diskusjon, bestemt at vi lar tvilen komme de topp 5 DJene etter avstemmingen til gode. Begrunnelsen for dette er at vi har fått overveldende mye bevis på hvor flinke disse har vært til å promotere seg selv. De har gått rundt i lokalmiljø på skoler, bedrifter o. l. i tillegg til at flere har fått hjelp av andre bloggere med tusenvis av lesere hver dag på toppen av sine egne nettkampanjer på facebook og andre sosiale medier.

Bevismengden for juks er derimot såpass liten og vag at vi ikke finner det nødvendig, eller rettferdig, å diskvalifisere noen av DJene for juks. Vi har derfor besluttet at ingen av de på topp 5 skal diskvalifiseres for noe som de potensielt ikke har hatt noen kontroll over.

English version:

We have, after gathering evidence, consulting with competent third-parties and internal discussion, decided that we’ll let the top 5 DJs remain with benefit of the doubt. We justify this with the overwhelming evidence that these DJs have been extremely efficient with their self-promotion. Not only have they had help from popular bloggers with thousands of daily readers on top of their own online campaigns, but they’ve also actively been promoting themselves in local schools, businesses etc.

The amount of evidence pointing towards cheating is so small and vague that we don’t find it necessary, or fair to disqualify any of the DJs for cheating. Therefore, we have decided that none of the top 5 DJs should be disqualified for actions they may have not committed themselves.