Vinneren av remix-konkurransen er…

20. September 19:54 | by | with 6 kommentarer

Banner_big

I slutten av august presenterte vi i Housebloggen en remix-konkurranse i samarbeid med selveste Warner Music!

Låta som skulle remixes var Hilde Marie Kjersems nyeste singel «Popeye». I premiepotten lå en offisiell utgivelse på Warner Music, i tillegg til 3000 kroner! Vi fikk inn hele 31 remixer, og vi er alle utrolig fornøyde med innsatsen og alle bidragene vi har fått!

Juryen, bestående av to representanter fra Housebloggen og to fra Warner Music, samt Hilde Marie Kjersem og Nils Noa fikk den ærefulle jobben med å kåre én vinner. Nivået har vært veldig høyt, og det er nesten synd å si at det kun er én som stikker av med seieren. Etter nøye gjennomgang og mange lyttinger har vi endelig funnet en vinner.

Vinneren er….

DandyLion !!!

Vi gratulerer så mye med 3000 kroner og offisiell utgivelse på Warner Music 11. oktober!!!

Juryens dom over vinnerlåten:

“DandyLion viser respekt for originallåta samtidig som han tilfører friskt nytt liv til den. En tidløs, men samtidig tidsriktig produksjon – en soleklar vinner”, “ På vegne av Housebloggen og Warner Music vil vi takke for alle bidragene til konkurransen og gratulere så mye til DandyLion! Dette har vært moro, og vi ser frem til å arrangere flere lignende konkurranser! Takk igjen til alle som bidro!”  sier representantene fra Warner Music.

“DandyLion var ikke min personlige favoritt soundmessig, men teknisk sett og struktur var det veldig bra, og best av alle. Høyt nivå. Grattis! Masse lykke til videre med musikken!” Nils Noa.

“Har beholdt låtens kjerne og laget en personlig vri som fenger. Dandylion tar 80-90-referanser å gjør de lovlig i 2013. Michael Jackson og Michael McDonald mixing it up”, sier Hilde Marie.

“DandyLion er for oss en verdig vinner. Remixen har en perfekt blanding av funky nudisco og småkommersielt sound. Vi liker godt at han har komponert en helt ny melodi rundt vokalen. Veldig lyttervennlig låt, men også perfekt for dansegulvet”, tilføyer Housebloggen.

Så vil vi igjen takke alle som har deltatt, og fortvil ikke, for det vil komme flere sjanser! Det er bare å stå på videre med det dere gjør!

Kommentarer