KLM slår på stortromma for å fremme deres «Meet & Seat» tjeneste og du kan vinne en flytur sammen med selveste Armin Van Buuren!

For å gjøre en kjedelig flytur litt mer spennende har KLM startet en egen tjeneste der reisende via sine Facebook eller LinkedIn profiler kan finne interessante reisepartnere ut i fra felles interesser.

For å skape blest om konseptet lodder derfor KLM ut seks plasser til seks mennesker fra hvor som helst i verden (inkludert Norge) som kan få fly sammen med enten Armin (en av verdens beste DJs), Ruud Gullit (fotballspiller), Yfke Sturm (supermodell), Wubbo Ockels (astronaut), Jeroen Krabbé (skuespiller) eller Hella Jongerius (designer).

Hvorfor nevner vi dette på bloggen?

Jeg har personlig meldt meg på, og jeg oppfordrer alle som har en brennende interesse for EDM om å melde seg på. Dette er en unik, once-in-a-lifetime mulighet til å få møte en av verdens desidert største pioneerer innen EDM. Denne mannen har fått til mer enn de aller fleste og er en ekte ildsjel for det vi i bloggen driver med, og dere lesere også er interessert i, nemlig god musikk. Armin er også en veldig jovial og jordnær type som jeg tror mer enn gjerne vil dele med deg sine synspunkter om musikk scenen, DJ/Produsent yrket og andre ting som er relevant.

Alt du trenger å gjøre for å melde deg på er å følge denne lenken og følg stegene.

Premien er en flyvning fra Amsterdam til USA med Armin hvorpå du får et VIP backstage pass til en av Armins gigs. Du får tre netter i byen, og du kan ta med en venn!

Lykke til!