ferdig_bildeforsideburn

Lei av å spille radiohits på en møkkete klubb i kalde Norge? Delta og vinn en DJ-kontrakt verdt 800.000 kr, og faste spillejobber på Ibiza!

Er du DJ og har drømt om å bli veiledet av de beste, slå gjennom internasjonalt og bli en såkalt superstar DJ? Med burn Residency, verdens største DJ-konkurranse, kan dette bli realitet! Burn gir deg en unik mulighet til å få vist frem talentet ditt som DJ og spille skiver som resident en hel sommer på Ibizas beste klubber. Ja, du leste riktig. Alt du trenger å gjøre for å bli med på moroa er å lage en mixtape på 15-20 minutter og laste den opp HER! 20% av de mixtapene med flest stemmer fra hvert land vil lyttes til av et lokalt panel bestående av kjente DJs, produsenter, klubbeiere, mentorer og selvfølgelig Housebloggen. 5 finalister fra hvert land plukkes ut basert på kreativitet, ferdighet, kvalitet og kommersielt potensiale. Disse 5 vil bli sendt videre til en lokal finale/mix-off.

Den beste DJ’en i finalen i Oslo kåres av det norske panelet, og vil bli flydd hele veien til Ibiza 21. juni hvor du blir tatt vare på i 15 dager. På Ibiza får du møte finalister fra andre land, delta på International Music Summit og være deltager på en bootcamp. På bootcampen blir du veiledet av flere anerkjente mentorer. David Guetta, Fatboy Slim, Avicii og Steve Lawler er bare noen få som har vært mentorer under burn Residency tidligere. Her er du også med på ulike workshops, konkurranser og spennende kurs.

Etter bootcampen vil tilsammen 5 DJs bli plukkes ut og få tittelen “Resident DJ” på noen av Ibizas største klubber som Café Mambo, Privilege, Sankeys Ibiza og Zoo Project. Hovedvinneren av disse 5 stikker av med en DJ-kontrakt/managementavtale til en verdi av 800.000 NOK, og en samarbeidsavtale med Burn på ett år.

I år er stemmer fra publikum viktig, så ikke vær blyg på promoteringen av din mixtape. Du må være 18 år for å delta i konkurransen. Siste frist for innsending av mixtape og sanking av stemmer er 15. mars. Mixtapen må ikke overskride 20 minutter eller være kortere enn 15 minutter.

Så hva venter du på? Last opp din mixtape her!
Vi i Housebloggen ønsker deg lykke til!

For mer informasjon om burn Residency, besøk:
www.facebook.com/burnEnergy
Andre regler og info finner du her!

Sjekk siste episode fra i fjor, og se hva som venter deg!

Hva mener du?