Vinn billett til David Guetta @ Vallhall 15. juni!!

den juni 7 | av | med 1 kommentar

David-Guetta

Man kan si mye om David Guetta. Han har de siste årene oppnådd eventyrlig suksess på verdensbasis, og samarbeidet med alle de største navnene. På den litt mer underjordiske siden av EDM-skalaen har han i det siste også gjort stor suksess, med henholdsvis del to av albumet Nothing But The Beat, Wild One Two og Metropolis. Enten du elsker eller hater David Guetta for det han gjør, så er han verdens største og mest populære DJ – og når han spiller live, så gir han ALT!

De som har sett David Guetta før vet at han ofte spiller ganske hardt, og i tillegg er ekstremt flink til å få med seg publikum. Det blir med andre ord en utrolig stemning når han inntar Vallhall den 15 juni, backet opp av en gigantisk produksjon og tusenvis av elleville fans! Sørg for å få den beste kickstarten på sommerferien! Dette blir garantert noe du kommer til å huske lenge..

Vi gir deg, i samarbeid med Sky Agency muligheten til å vinne billett til et av sommerens største events! Vi trekker fire heldige vinnere som får hver sin billett.

Delta!

Aldersgrense: 18 år
Kjøp billetter her!

Si din mening!

Johannes sier:

Fuck 18 års grense -.-