Housebloggen og Sky Agency gir deg muligheten til å spille
rett før Avicii, foran et fullsatt Oslo Spektrum.
‘ 

Påmelding til konkurransen starter NÅ. Det du gjør er å sende ditt DJ-navn til housebloggen@gmail.com. Deltakere får en e-post i retur med kort informasjon og tips. Du kan melde deg på frem til lørdag (i morgen) kl. 24.00.

Deretter setter vi opp alle DJ-navn i en poll. Avstemningen settes i gang søndag ettermiddag. Lesere skal stemme på den de mener er mest egnet til spillejobben men man skal også selv fikse seg stemmer for å nå til topps. Få venner og bekjente til å stemme på deg, spre ordet og vær kreativ på sosiale medier. Eks: Events, statuser, spamming. ALT er lov!

Avstemningen avsluttes onsdag kl 18.00, og de 5 DJ’ene med flest stemmer blir kontaktet av oss for mer informasjon. Housebloggen kårer deretter en vinner blant disse. Vinneren annonseres torsdag 16. februar.

Det handler om warm up på Avicii fri alder. Har du enda ikke kjøpt deg billetter til Avicii kan vi melde at det dessverre er utsolgt til 18+ men at det fremdeles er noen billetter igjen til fri alder.

Billetter får du kjøpt her!

EDIT: Da har avstemningen vår startet! Stem på den du ønsker at skal varme opp for Avicii. Alle dere DJs som har sendt oss mail, men ikke kommentert artikkelen her med link til mixtape, må gjøre det før kl 18 på mandag 13 februar. Dere vil bli fjernet fra avstemningen hvis dette ikke blir gjort. 

Stem i vei folkens, og lykke til alle deltakere!

EDIT 2: Som følge av serverproblemene på søndag blir avstemningsperioden utvidet til torsdag kl 16:00.