highway

 Guy J – Vaga (Original Mix) Tech House Beatport Hot

Guy J – We Do It Best (Original Mix) Tech House Beatport

Guy J har kommet godt i gang med å etablere Lost & Found som et label å regne med innenfor mørk, melodiøs house og techno. Alle de tre tidligere slippene har stått til godkjent og det fjerde leverer også varene. Dette er det første slippet på Lost & Found hvor Guy J er den eneste produsenten.

Vaga er en låt som føles ut som en lang, kontinuerlig build-up. Normalt skulle man tro det var en negativ ting, men i dette tilfelle er det utrolig kult. Låta drives fremover av et hav med hypnotiske elementer, som på grunn av Guy J enorme produksjonsevner, ikke høres rotete ut. Denne har vokst veldig på meg i løpet av uka, så hvis du ikke helt føler den ved første lytting så gi den flere sjanser. We Do It Best er tyngre og mørkere og har et langt mer technopreg over seg. Tung bass med lette synther over seg er nøkkelordene for denne låta. Likte den bedre enn Vaga i starten, men som sagt så har Vaga vokst veldig i løpet av uka så vil si den er min favoritt av de to nå.

Jeg vet mange andre har sine favoritter, men jeg kan ikke komme på noen annen produsent som har levert like mange låter på et så høyt nivå gjennom hele 2012 som Guy J. Fra High og Shining i vinter til Mish Mash og hans vanvittige remix av Crystals i høst har alle låtene holdt et nivå som få produsenter matcher. Selv om Vaga og We Do It Best langt fra er hans beste låter i år (har faktisk problemer med å plassere de i topp 10) så er det fortsatt bedre enn det meste annet som blir sluppet.