September er slutt og føler du for en oppdatering på f.eks. tech fronten? Her har du et knippe upostede låter du må få med deg fra måneden som har gått.

Art Of Tones – About Time (Original Mix) Deep Hot

Denne produksjonen er høydepunktet på Ludovics Llorca’s siste EP: La Debandade. 6 knallsterke låter og dette sexy mesterstykket utpeker seg i aller høyeste grad.

Maceo Plex – Can’t Leave You (Original Mix) Deep
Har fulgt denne karen et god stund nå og det er utrolig kult å hvordan populariteten hans har hatt en jevnt stigende kurve det siste året/halvannet. Med sitt særegne deep house/indie-preg på sine produksjoner treffer han rett hjem hos veldig mange, for ikke å snakke om dem i mellomsjiktet.

Luca Lozano – Thug It Out (KWS We Be Thuggin Remix) Deep
Siden det hemmelige våpenet “Lime And Pink” steg sakte, men sikkert opp til toppen av listene på BP, har det vært ganske så stille fra Kris Wadsworth. “Thug It Out” tar et nogenlunde likt utgangspunkt som “L&P” og det funker til de grader.

We Love – Ice Lips (Tale Of Us Remix) Tech
En av de aller beste låtene hittil i år, ingen diskusjon. Låta balanser hårfint mellom ulike sjangere uten å bli for rotete, med et perfekt build og lydbilde.

Nick Curly – Sun City (Original Mix) Tech
Denne karen ser du overalt på de store klubbene i blant annet i Ibiza og er et høyst respektert navn i bransjen. Selv med sin mørkere stil hva angår setene har han alltid evnen til å tilfredsstille publikum.

No regular Play – Lookin (Original Mix) Tech
Føler låta svever litt på det trendy soundet mye tech har hatt i det siste, men det er fortsatt ikke oppbrukt. Sval, men dog med en del trykk takket være den fyldige basslinen og alle lagene i låta.

Maximiljan – Bodymovin (Tapesh Remix) Tech

Tapesh er i samme klasse som Curly og figurer ofte på de store klubbene og har fått låtene sine spilte verden over. Pete Tong er stor fan og det er kanskje ikke så rart.

2000 And One – Analogue Dreams (Original Mix) Tech

Ofte innholder mange av låtene til 2000 And One et slags budskap og jeg vet ikke om han bare syns vokalen er kul eller om han faktisk syns budskapet er essensielt. Anyways, om du ikke digger budskapet… nyt basslinen. 

 Loco & Jam – Estadio (Gabriel D’Or & Bordoy Remix) Techno

 Nic Fanciulli – Caller ID (Ramon Tapia Second Caller Remix) Techno

De to siste plassene på denne lista tilegnes to helt vanvittige techno låter som har et så massivt trykk at du ikke skjønner hva jeg snakker om før du hører det. Begge produksjonene inneholder et par lange og tunge breakdowns som fører over i drop som ene og alene har evnen til å løfte selv det dødeste gulv til taket.

TOP TEN ESSENTIALS – ZIP