Underground Fix

den september 13 | av | med 0 kommentarer

ufix - 718

Vil takke alle som tok turen på SUPA sist fredag, vi storkoste oss! Gleder oss allerede til neste gang.

Chris Turner – FlyLOVE (Andrés Remix)

DJ Dez Andrés, kjent som bare Andrés, stod bak det mange mener var fjorårets aller beste houselåt; New For U. At han skulle levere nok en stor, sjelfull deep houselåt i 2013, var det nok ikke høye odds på. Nå gjør han en remix av soulartisten Chris Turners låt FlyLOVE på selveste Rebirth Recordings. For de som digget fjorårets New For U så vet man at Andrés er en av de beste samplerne i houseverdenen. FlyLOVE er fylt med nydelige synth-samples som virkelig oppløfter de dype, sjelfulle vokalen og den mørke bassgrooven i låta. En annen ting jeg liker er hvor lite elektronisk det hele høres ut. Det høres faktisk ut som «ekte» musikk. Det er til og med en klassisk «bridge» i låta, det er noe man ikke hører mye av i house og techno. Jeg har klar å skaffe meg vinylutgaven av den så jeg gleder meg virkelig til å spinne den både hjemme og ute på byen!

Beatport / Juno

Darius Syrossian – Days Without You (Sidney Charles Remix)

Rett før sommer la Darius ut et klipp av ham selv og Hector Couto med en rekke sammenklipte låter som venter på release. Gang på gang mottar låtene i videoene massiv respons fra publikum og særlig Days Without You får gulvet til å løfte seg. Derfor har jeg i evigheter gått og ventet på originalen, men fikk meg en stor overraskelse når Sidney Charles remixen dukket opp i pakka. Aldri hadde jeg trodd at en remix ville overgå av en Darius’ originaler, men sannelig tok jeg feil. Remixen løfter seg akkurat ett hakk høyere enn originalen uten å miste sitt opprinnelige preg og jeg lar meg definitivt positivt overraske av jobben Sidney Charles har gjort på denne. Litt spenstigere, litt mer driv og god både tidlig og sent. Hot!

Beatport

Isaac Silva, Adrian Rodd – Expression (Original Mix)

Vi beveger oss over i et litt mørkere terreng og tar en nærmere kikk på en veldig spennende låt. Expression er en type låt som passer inn i mange typer set, der dype og drømmende synther blendes sammen med en intens bassline. Resultatet er både verdt å lytte til, men som gir en gangbar effekt på gulvet. Som nevnt, er dette et stykke du kan sette inn i alt fra house til techno setene dine avhengig av hvilken vinkling du ønsker å ta. Uansett vil nok mange la seg fange av låta mørke atmosfære og kanskje er det der det sterkeste kortet ligger.

Beatport

Arjun Vagale – Hobo (Original Mix)

Det er lenge siden vi har hatt med techno av denne sorten. Når jeg sier denne sorten, så sikter jeg til beinharde og ukompliserte rytmer som danser gjennom kroppen. Nettopp av den grunn runder vi av denne ukas post med Arjun Vagales siste slipp på KD Music, så kan du allerede nå danse deg inn mot en helg fylt med herlig underground musikk!


Beatport

Si din mening!