Underground Fix

den september 5 | av | med 0 kommentarer

ufix - 718

Det er i morgen det skjer! Underground Fix og Charlotte Bendiks tar over SUPA i Trondheim for en fantastisk kveld med house og techno!

Alex Jones – Dummy Kick Out (Original Mix)

Dette er en låt jeg hadde planer om å inkludere i en U-Fix for noen uker siden, men av en eller annen grunn så glemte jeg det helt. Uvisst hvorfor for dette er en utrolig catchy og låt som virkelig setter seg i ørene. Den har også den bouncy feelingen som gjør man helt ubevisst begynner å gynge/danse med til låta. Stort pluss for meget kul vokalsampling også!

Beatport / Juno

Etapp Kyle – Aurora (Original Mix)

Alle som er den minste grad svak for trancesynther bør ta en lytt på denne låta her fra Etapp Kyle. Det er en av de vakreste og mest forførende technolåtene jeg har hørt i år. Eneste jeg kan tenke meg er Wax’ 50005, men den var mer dubba og ikke langt nær like svevende. Utgitt på Ben Klock sitt label, Klockworks tilbake i juli faktisk, men jeg oppdaget den ikke før denne uken så da havner den her. En perfekt låt å space ut til – spent på hvordan den fungerer på gulvet!

Spotify / Beatport / Juno

Gregory S & Dandy aka Peter Makto – Pressure (Original Mix)

Rumenerbølgen er i full sving og er stor grad i ferd med å ta over dansegulvene over hele Europa anført av produsenter som Petre Inspirescu og Mihai Popoviciu. Det er på sistnevnte sitt label, Cyclic Records, Pressure fra Gregory S og Dandy ble sluppet for ca en måned siden og nå blir spilt på nesten samtlige nattklubber verden over. Det er låt med masse groove, høyt energinivå og mørke vokalsamples. En av de mest chartede låtene i august – jeg skjønner hvorfor!

Spotify / Beatport / Juno

Ukens klassiker: Omar S pres. Aaron «Fit» Siegel feat. L’Renee – Tonite (Detroit Mix)

Si din mening!