Underground-Fix1

La oss håpe 2013 blir et like bra underground-år som 2012!

George Morel – Morel’s Piano (Original Mix) House Hot

George Morel – That Was Crazy (Original Mix) Techno

Vi begynner 2013 med et par låter fra George Morel sin EP på Suara, et av fjorårets store labels. Suara som hadde en rekke med herlige techy slipp, særlig på høsten i fjor, fra produsenter som Gorge, Pig & Dan, Jay Lumen og Santos. Jeg må innrømme at jeg ikke har hørt spesielt mye fra George Morel tidligere, men dette er imponerende saker. Morel’s Piano er, som navnet tilsier, en herlig pianodrevet houselåt. Selv om jeg hører moderne techy inspirasjoner i låta så har den en klassisk housevibe over seg. Nesten så man blir litt nostalgisk av å høre på den. That Was Crazy er mer en hybrid tech house/techno-låt som kler Suara veldig godt.

Pan-Pot – White Fiction (Original Mix) Tech House Hot

Pan-Pot – Mental Rush (Original Mix) Techno

Mørk tech house og techno fra den fremadstormende duoen Pan-Pot. Berliner-duoen har hatt særlig suksess på Mobilee Records så det er ikke tilfeldig at disse to låtene også ble sluppet der. White Fiction er en rytmisk og mørk techy låt med hypnotiserende melodi og mørke, nærmest «onde» vokaler. Om White Fiction ikke var mørk nok så blir du hvertfall ikke skuffet over Mental Rush. Den har et litt kraftigere driv over seg og er hakket tyngre enn White Fiction. Begge låtene er «must-have’s» for ethvert underground-hode der ute så nyt hva Pan-Pot serverer her!

Slam – Harem (Gary Beck Remix) Techno Hot

Om det var en ting underground-delegasjonen her på bloggen kunne si seg enige om så var det at Gary Beck var produsenten som leverte den desidert beste technoen i 2012. Skotten hadde utallige sterke slipp på Drumcode, BEK Audio og Soma, hvor han også slapp et album. Denne remixen av Slams Harem er techno i kjent Gary Beck-stil. Mannen bruker konsekvent ingen former for synther i produksjonene sine, noe som gjør at musikken hans får en veldig rough feel over seg. Gleder meg til å høre mer fra Glasgows store sønn i 2013.

Audiowhores – Sanctuary (Original Mix) Deep House

Cuartero – Ongea (Original Mix) Deep House

Macromism – Aperion (Original Mix) Tech House

Coyu & Ramiro Lopez  – 1, 2, 3… Fire (Original Mix) Techno

Supernova – Last Night In NY (Original Mix) Deep House

Beatportchart

+++

Denne uken har vi en meget spesiell mikstape for dere. Selveste DJ Sneak stod for den siste Cadenza Podcasten i 2012. Mikstapen er en livemiks fra da DJ Sneak spilte på en av Lucianos fester på Ushuaia, Ibiza. Med DJ Sneak bak spakene får du to timer med herlig old-school house blandet med moderne tech house og latin-inspirert house, og tror du ikke jeg hører en smule Thomas Bangalter der inne også? Så se frem til to timer med verdens beste musikk servert fra en av de beste DJene i verden!