Underground-Fix

Dykk under overflaten i denne massive fix’en! 

 

Grosstone – Big Deal (Havens & Hart Remix) Deep House

Vi starter denne uken Fix med en veldig soft låt som ikke på noen som helst måte er grensesprengende. Snittet på låta er veldig likt mye av det vi hører om dagen, men den er så ufattelig lyttbar at den kan skli inn i en hvilken som helst setting. Test den på headsetet mens du sitter på bussen eller spill den ute, uansett sitter den som smurt!

Scuba – Hardbody (Original Mix) Deep House Hot

2012 var året hvor Scuba sin sound virkelig slo igjennom. Mannen bak Hotflush Records, et av de mest fremadstormende labelene innenfor house og techno, står for en vri på house og deep house vi ikke har hørt før nå. Scuba sine låter blander bass og rytme fra tradisjonell house og deep house med lange synth-breakdowns vi normalt finner i trance. Hardbody har dette kjennetegnet. Låta har den tradisjonelle dype bassen og klassiske vokalsamples som kunne blitt brukt i hvilken som helst houselåt, men også et langt behagelig trance-breakdown. Bør være en släger blant leserne!

Jerome Sydenham – Time Wave Zero (Original Mix feat. Aschka) Deep House Hot

Jerome Sydenham – Avenue A (Original Mix feat. Aschka) Techno

Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive disse låtene eller om i det hele tatt går å klassifisere dem innen sjanger. Albumet til Sydenham, sluppet på noe Ibadan Records, blander grensene mellom deep house og techno på utrolig kul måte som man ikke hører altfor ofte.  

Edu Imbernon, Los Suruba & Daniel Wilde – Leopard (Sascha Braemer & Dan Caster remix) Deep House Hot

Edu Imbernon, Los Suruba, Daniel Wilde – Leopard (Boy Next Door Remix) Deep House

Stil Vor Talent’s slipp varierer i stor grad fra å være utrolig sært til å treffe spot on på skalaen, slik som i dette tilfellet. På slippet serveres en krydret blanding med alt i fra den euforiske orignalen, til den mer nedtonde Sascha Braemer og Dan Caster låta. Dog har jeg valgt å bytte ut originalen med Boy Next Door Remix’en som puster litt retro elementer i utgangspunktet dyster låt. 

Tapesh, Sidney Charles – Pot (Original Mix) Deep House Hot 

En duo som nyter stor suksess om dagen er disse gutta, som de siste ukene har klasket ut den ene dype bomben etter den andre. Det er ikke noe hokus pokus som gjelder i disse låtene. Hverken dybde eller bredde er særlig tilstedeværende i produksjonene, for formålet er kun å trollbinde publikum til bassen. Funker det? Så til de grader!

Evren Ulusoy – History Of Love (Terry Grant Remix) Deep House

Copyright feat. Andre Espeut – Lifted (Pablo Fierro Remix) Deep House

Reblok – 2AM (Original Mix) Deep House

Reblok, DJ Schwa – Williamsburg (Original Mix) Deep House

Miyagi – Medusas Walk Of Fame (Oliver Schories Remix) Tech House

Nick Olivetti – U-Tune (Original Mix) Tech House

Florian Meindl – Deeply Hooked (Oliver Schories Remix) Techno

Marco Effe – Jellid Eels (Original Mix) Techno