Underground-Fix1

Det har vært en stor uke på undergroundfronten – her er ukens fix!

Vil minne alle om at Underground Fix debuterer live på BrukBar & SUPA Klubb i Trondheim i morgen. Så dersom du befinner deg i byen og ønsker å danse til noe annet enn Rihanna og Guetta så bør du sette av kvelden og komme deg ned i kjelleren på BrukBar for litt skikkelig housemusikk!

Dørene åpner klokka 23:00, aldersgrensen er 21 år og CC er 60,-.

+++

Beatportchart

Tube & Berger – In My Dip (Original Mix) Deep House Hot

Tube & Berger – Imprint of Pleasure (Original Mix) Tech House Hot

Hva er vel bedre enn å starte ukens Underground Fix med et par låter fra en produsentduo som ikke gjør feil, sluppet på et label som ikke gjør feil? Den tyske duoen som det siste året har sluppet flere melodiske dype og techy houselåter har sitt første slipp siden fjorårets Lovebreak som klatret til førsteplassen på Beatport. In My Dip  er mørk og bassdrevet med forheksende vokalsamples og er Chris sin favorittlåt på EPen. Min (heutZe) favorittlåt er Imprint of Pleasure. Man kan ikke snakke om den låta uten å komme utenom den utrolige deilige gitaren som glir gjennom hele låta. Når du legger sammen gitaren, vokalsamplesene og en chill rytme så får du en utrolig behagelig låt å lytte til. Vil også skryte mye av Coyu og Suara som slipper låter på et ekstremt høyt nivå nesten hver eneste uke!

Marc Romboy & KiNK – Delusion of the Enemy (Original Mix) Deep House Hot

Marc Romboy og KiNK kombinerer på en veldig spennende deep houselåt sluppet på Robert Babicz’ Systematic Recordings. Pianoriffet og basslinjen fra starten går igjen i hele låta og fører til en veldig hypnotiserende og dyp stemning i produksjonen. Selv om pianoriffet er det samme så preges låta av lange breakdowns og store variasjoner i rytmen og perkusjonene. Defintivt et av ukas mer spennende og innovative slipp.

German Brigante & Samuel Dan – Tomorrow (Original Mix) Tech House

Waifs & Strays – Remedy (Original Mix) Deep House

Coyu – The Cat & The Furious (Original Mix) Techno

Marcel Dettmann – Linux (Original Mix) Techno

Anton Lanski – Mptnss (Original Mix) Deep House

Hernan Cattaneo & Soundexile – Infoxication (Chaim Remix) Tech House

AFFKT – Travel To Your Love (Finnebassen Remix) Deep House

+++

Fant ingen mikstape som fenget denne uka så da blir det i stedet en dokumentar. Real Scenes er en av de beste dokumentarseriene om elektronisk musikk og det har tidligere blitt laget episoder om klubb- og musikkmiljøet i Detroit, Berlin, Bristol og Paris. Besøk Resident Advisor sine sider for å se på de.