Vi beklager at det ikke ble noen Underground Fix forrige uke. Håper denne ukens fix gjør det godt igjen!

Rampa – Everything feat. Meggy (Mark Fanciulli Remix) House Hot

Rampa – Everything feat. Meggy (Argy Remix) Deep House

Den originale låta til rampa har gått sin seiersgang de siste månedene i riktig så mange set verden om. Nå returnerer låta i en ganske så fantastisk remix pakke på legendariske Defected. Der ser vi for det første en litt pumped up versjon av originalen, men også to enorme remixer som vi da har showcaset her. 

Argy sin produksjon er uten tvil meget god, men med sin røffe, housy tolkning av en i utgangspunktet downtempo låt, stikker Mark Fanciulli definitivt av med plass nummer en denne gang.  Få denne på et større anlegg og da skjønner du virkelig hva denne låta er kapabel til å sette i stand. 

Felipe Venegas – Ritmical Baco (Original Mix) Tech House

Felipe Venegas – Oru Mila (Original Mix) Tech House

Felipe Venegas slapp en meget dansbar EP på Cadenza, fylt opp med det beste av latin house. Jeg elsker å spille slike låter ute. Cadenza-låter pleier å ha en helt spesiell rytme ved seg som uansett får folk med. Ritmical Baco og Oru Mila var de to beste låtene på EPen og får derfor en plass i ufixen. Gleder meg til å teste de!

Mark Reeve – Drumatic (Original Mix) Techno Hot

Vi skriver sjeldent om technolåtene her i Underground Fix, men her kommer det en som fortjener all den oppmerksomheten den kan få. Mark Reeve, som er kjent for sin meget tunge techno, slapp på mandag en EP på Drumcode. Drumatic var min soleklare favoritt av de fire låtene. En fantastik tung technolåt som treffer deg så hardt i brystet at pusten forsvinner!

Butch – Smooth Like Silk (Original Mix) Deep House

Butch – Diss You (Original Mix) Tech House Hot

Butch – Revolution (Original Mix) Tech House

Nok en EP fra Butch som ikke får på langt nær den oppmerksomheten den fortjener. På Cecille Numbers  makter Butch nok en gang å vise en imponerende evne til å takle problematikken rundt mangfoldighet i produksjonene sine, uten at det går ut over særpreget i lydbildet. Top class! 

Tigerskin, Lazarusman – The Blackness (Rhadow Meets NTFO Remix) Deep House

Digitaline – Wanna (John Tejada Remix) Deep House

Filthy Rich, Wehbba – D-Range (Original Mix) Tech House

Radio Slave – The Black Lodge (Original Mix) Techno


Chris/heutZe