Fikk du med deg at vi postet Bedrocks nyeste kompilasjon i går? Her er hvertfall ukens Fix!

Nolan – Go Slow (Finnebassen Remix) Deep House Hot

Det var på høy tid også Finnebassen fikk plass i vår Underground Fix. Oslogutten har hatt en rakettkarriere uten like det siste halvåret, mye takket være hans store sommerhit, Touching Me, som lå på Beatports topp 10-liste mange uker denne sommeren. Men Finnebassen er ikke noe «one-hit wonder». Andre låter som If You Only KnewWhen Doves Cry og Such A High har også solgt bra. Det virker som hans soul-inspirerte deep house virkelig har slått an. Nå har han fått æren av å gjøre en remix på respekterte Off Recordings. Et dypt og meget velprodusert vokalspor sammen med et deilig gitarsample gjør denne remixen utrolig behagelig å høre på. Finnebassen har en meget lys fremtid. Skal ikke overraske meg om noen av låtene hans blir plukket opp av selveste Crosstown Rebels eller Hot Creations.

AFFKT – Jakla (Gorge Remix) Tech House Hot

AFFKT – Aoub (Tube & Berger Remix) Deep House

Forrige uke postet vi to låter fra Suara som imponerte. Som jeg nevnte så kan musikk fra Suara være ekstremt sært og vanskelig å like, men dette her er noe som kan få enhver sitt hode til å vugge i takt. Gorge, som har gitt ut mange sterke låter og remixer dette året, viser seg igjen å være en helt utmerket produsent. Hans remix av Jakla er så bouncy og groovy som du vil at tech house skal være. Tube & Berger leverer også en meget god remix av Aoub. Deres remix er litt dypere med piano og en litt mer «chunky» bass. Tyskerne viser seg fra sin beste side.

Heartik – Full Throttle (Sebastien Leger Remix) Tech House Hot

Denne remixen var den beste låta fra Mistakes Music sin siste EP. Labelboss Sebastien Leger gir oss en svingende tech houselåt perfekt skapt for dansegulvet. Den bassgrooven som franskmannen serverer her skal det mye til å overgå. Trenger du en skikkelig housey låt for å piffe opp dansegulvet i helgen? Prøv denne da vel!

Alex Attias – Caipirinha (Original Mix) House

Alex Attias – Don’t U Want 2 (Original Mix) Tech House

En svært housey EP fra Alex Attias på Lucianos Cadenza-label. Hvis du har hørt det vi har postet fra Cadenza tidligere så vet dere hva dere har i vente. Latin-inspirert house musikk i beste klasse! Veldig annerledes og spennende.

Alex Niggemann – Don’t Wait (Kenny Mitchell & Javier Jones Deeptilt Remix) Deep House Hot

Justin Martin – Don’t Go (Dusky Remix) Deep House

Zack Tom’s Paradise – Get Up Everybody (Catz ‘N’ Dogs Body Language Remix) Deep House

Dosem – Durum (Original Mix) Tech House 

Oliver Moldan – Beef (Anil Chawla Remix) Techno

Chris Carrier – Kataashi Suri (Original Mix) Techno

+++

Legger ved en liten preview av Joris Voorns remix/dub av Swedish House Mafias Don’t You Worry Child. Hva synes underground-gjengen vår om dette, og hvilken versjon er best?

Chris/heutZe