We will try to fix you…

Mulder(NL) – Natural High (Joris Voorn Edit) Tech House Hot

Mulder(NL) – Varta (Original Mix) Tech House Hot

Joris Voorn og Edwin Oosterwal sitt storartede label, Rejected, slapp på mandag denne etterlengtede EPen og fortsetter dermed sitt mildt sagt kjempemessige år. Labelet har gitt oss kanskje årets sterkeste låt, Hiphouse, sammen med en rekke andre godbiter som Goodbye FlySpank the Maid og Movin’ On for å nevne noen. Begge låtene på Mulder sin EP er meget sterke. Joris Voorn har gjort en liten edit av Natural High som er litt annerledes enn den bouncy og groovy vi er vant med fra nederlenderen. Varta, som er min personlige favoritt, er litt tyngre og mer techy enn Natural High, men begge låtene er utrolig digge. Flott EP av Rejected!

Mark Henning – You’re Digging Into Me (Original Mix) Tech House Hot

Mark Henning – Royal Flush (Original Mix) Tech House

Mark Henning er muligens en av mest undervurderte produsentene jeg har lagt merke til i år. Med flere meget vel produserte slipp som listetoppen «Trojan» og nå denne Ep’en på Soma Records, har jeg virkelig fått øynene opp for ham. De to låtene som er plukket ut til dere her varierer stort stilmessig. You’re Digging Into Me leverer en utrolig catchy bassline og med sin struktur blir den en perfekt mid-set låt for å få i gang gulvet, mens Royal Flush er mer eksperimentell i lydbildet. Er du dog en sucker for denne typen tech faller det garantert i smak.

Maceo Plex – Future Musik (A Tribute To Closer Musik) (Original Mix) Deep House Hot

Love Somebody Else postet jeg en leak av for noen uker siden. Den ble endelig sluppet i går til stor applaus fra fansen. I tillegg ble en annen låt, Future Musik, også sluppet. Maceo Plex vant årets deep house DJ under Ibiza Awards tidligere i uken og det var ikke akkurat ufortjent. Mannen har på et par år blitt et av de største navnene, ikke bare innenfor underground, men elektronisk musikk generelt. Det jeg likte med Love Somebody Else var at han hadde brukt andre vokaler enn de kjente, og noe oppbrukte, Maceo Plex-vokalene. I Future Musik er han tilbake med de gamle vokalene, og selv om vokalene begynner å bli litt gamle så er låta fortsatt utrolig deilig. Denne typen deep er det ingen som gjør bedre enn deg Eric Estornel!

D-Nox & Beckers – Narita Express (Original Mix) Tech House

D-Nox & Beckers – Legit (Joyce Muniz Remix) Deep House

Musikk fra Suara kan for mange være veldig sært. Selv jeg synes mange av slippene deres er kun for et veldig smalt publikum, men her har D-Nox & Beckers levert en veldig solid EP. Det var hele seks låter på EPen så vi kunne kun velge et par av dem. Narita Express er en heftig, dansbar, tech houselåt, mens Joyce Muniz sin remix av Legit er en digg og seig deep houselåt. Bra fra Suara! Neste uke kommer en annen EP som virker særdeles solid fra labelet.

Pig & Dan – Reka (Original Mix) Techno

Pete Tong feat. SYF – Dawn (Hot Since 82 Remix) Deep House

Behrouz – Endless Night (Dario Zenker Bonus Remix Digital Only) Techno

Pirupa – Distressing Dreams (Danny Serrano Remix) Tech House

For et par uker siden postet vi et lengre intervju med duoen Ilves&Migova hvor vi previewet låta «Le Sentiment», som for noen dager tilbake ble sluppet egen video. Nyt den svale låta , gi gjerne tilbakemelding til duoen på youtube eller følg dem på deres Soundcloud page her: http://soundcloud.com/ilvesmigova

Chris/heutZe