Denne ukens U-Fix er meget sterk så få med dere alle låtene. I tillegg har heutZe laget en egen mixtape for anledningen!

Henry Saiz – Our Discovery (Original Mix) Deep House Hot

En mann som virkelig går for kvalitet over kvantitet, det er Henry Saiz. Sammen med Guy J kom han i fjor ut med EPen Meridian/La Marena i anledningen Bedrocks hundrede utgivelse. Siden den gang har det vært relativt stille fra spanjolen. Nå er han tilbake med en låt på sitt eget label, Natura Sounds, og det er verdt ventetiden. Our Discovery er en kreativ vokalbasert deep house-låt. Perfeksjonisten Henry Saiz viser seg fra sin beste side. Alt er riktig produsert. Melodien er bra, bassen er groovy og vokalen passer perfekt. Hvis Henry Saiz får gitt ut albumet sitt snart så blir det god stemning!

John Digweed & Nick Muir – Raise (Original Mix) Techno Hot

Mens vi venter i stor spenning på den fjortende Bedrock-kompilasjonen så gir label-bossene John Digweed og Nick Muir oss en smakebit på hva vi kan vente oss 8. oktober. Raise er en herlig technolåt verdig til å slippes på Bedrock. Med herlige synther og effekter gir det låta et herlig industrielt lydbilde som så mange technolåter har.

Lee Curtiss feat. Debbie Rennalds – Body Twitch (Original Mix) Deep House Hot

Siste slipp fra Seth Troxlers Visionquest-label. Lee Curtiss slapp en tre-låters EP hvor Body Twitch var den beste låta. En seig og mørk deep house-låt med et digg/kleint vokalspor, avhengig av hvordan du ser det. Sier ikke mer enn det, for låta er veldig bra!

Kaiserdisco – Around (Original Mix) Tech House Hot

En herlig tech house-låt fra den tyske duoen Kaiserdisco. Hvis du har savnet dansbare låter hittil i posten så får du det servert på et sølvfat her. Groovy bass, fengende rytmer og dype vokalsamples er oppskriften Kaiserdisco bruker på å gi oss en skikkelig dancefloor-killer av en låt.

Riccio – Come Back (DJ Sneak Remix) Tech House

Bebadim – Back to the Old School (DJ Sneak OG Gangster Mix) House

Freaks – Black Shoes White Socks (Darius Syrrosian Remix) Deep House

Layo & Bushwacka! – The Big Dream (Martin Buttrich Remix) Tech House

John Monkman feat. Liz Cass – Follow Me (Original Mix) Deep House

+++

Vi skal prøve å få til en fast mixtape hver eneste utgave av U-Fix. Hvis du føler du har det som skal til så ikke nøl med å send den inn til oss. Så lenge det er underground elektronisk musikk, grei lengde og bra mikset så skal du ikke se bort i fra at vi poster den. Denne gangen er det heutZe som stiller med egen mikstape for anledningen. En saftig blanding av nye og eldre låter. Både deep house, tech house, techno og progressive har han tatt med her. Vi håper det faller i smak!

Chris/heutZe