Get your fix on!

Tiga – The Picture (Original Mix) Tech Hot

Tiga – Pleasure From The Bass (Subb-an Remix) Deep Hot

Låtene som får trone øverst på denne ukens Underground Fix er Crosstown Rebels sitt hundrede slipp. Tiga har fått æren å produsere en EP verdig denne anledningen, og sammen med en heftig remix fra Subb-an, kan man trygt si at han lykkes. The Picture er en drivende, vokalpreget tech houselåt med en mørk basslinje. Utrolig deilig å høre på! Men man kan ikke komme utenom å berømme Subb-an, en produsent som virkelig ikke gjør feil om dagen. Jeg har falt pladask for den mørke deep housen til Subb-an helt siden jeg hørte hans remix av AroundPleasure From The Bass lever virkelig opp til navnet sitt. Bassen er så mørk, så saftig og så groovy som bare Subb-an kan lage den. Vokalen er også bra, det er også de technoinspirerte melodiene. Rett og slett en fantastisk remix!

Rainer Weichold, Miguel Bastida & Florian Kaltstrom – Memories of a Child (Original Mix) Tech

Rainer Weichold, Miguel Bastida & Florian Kaltstrom – True Mirrors (Original Mix) Tech Hot

Sebastien Legers label Mistakes Music slapp forrige uke denne EPen, og etter en ukes lytting har den satt sitt inntrykk. Memories of a Child er en låt i typisk Mistakes-stil. Fengende houserytmer og alle slags vokalsampler fra trekkspill, panfløyter og liknende. True Mirrors er mer en klassisk tech houselåt som faller veldig godt i smak hos meg. En god basslinje og catchy vokalsamples er aldri en dårlig oppskrift pleier jeg å si, noe som også er faktum her.

Arado & Den Ishu – R.U.W.M. (Nic Fanciulli’s Moodyman Edit) Tech Hot

Nic Fanciulli gav bort denne frekke editen av R.U.W.M. gratis forleden dag. En nesten perfekt blanding av vokalsamples, bassgrooves og herlige jazzmelodier. Takk skal du ha Nic for at du gav bort denne gratis!

Manic Brothers – Gone Too Soon (Original Mix) Techno Hot

Vi la ut to låter fra Manic Brothers’ fantastiske EP på Drumcode tidligere denne uken. Etter litt gjennomlytting så angret jeg veldig på at jeg ikke inkluderte Gone Too Soon. En herlig pumpende technolåt som er litt mer melodisk enn de to andre låtene jeg postet.

John Tejada – Stabilizer (Original Mix) Tech

John Tejada – The Function and the Form (Original Mix) Breaks

Triumph feat. Valldeneu – Discover (Original Mix) Techno

+++

Jeg legger også denne gangen ved en preview av Bedrocks neste kompilasjon. Denne gangen er det fra CD2. Da er det bare å kose seg med disse previewene frem til 8. oktober når verdens beste label slipper sin fjortende kompilasjon. 21 originale Bedrock låter! Det er bare å glede seg!