En oppdatering på Underground-fronten er noe alle har godt av…

David Herrero – Majestic (Original Mix) Tech Hot

Denne låta har jeg hatt i biblioteket mitt en god stund nå og det er på høy tid at den presenteres for bloggen. David Herrero gir oss groovy og  bouncy tech house som er så fengende som house kan bli. Vet ikke hvor vokalsamplet kommer fra, men måten det brukes på er bare å berømme. En utrolig kul låt!

D-Nox & Beckers – Watch Me Now (Original Mix) Tech Hot

Enda en catchy tech house-låt som bare må høres. Har ikke hørt spesielt mye av D-Nox & Beckers fra før, men det de leverer her er absolutt imponerende saker. Bassen er utrolig groovy og vokalen er også bra. Mange av dere lesere vil nok like denne!

Gill Norris – Forme (Guy J PM Mix) Techno Hot

Guy J er uten tvil en av mine favorittprodusenter og igjen leverer han varene med en vakker melodisk techno remix av Gill Norris’ Forme. Med en herlig rytme og hypnotiserende melodi er det umulig å ikke la seg bli revet med.

Nico Lahs – My Side (Original Mix) Deep Hot

Nico Lahs som har levert mange gode låter i det siste, slapp ny EP på mandag. Selv om jeg har likt det han har produsert før så må jeg si han ikke har levert noe så bra som dette på lenge. Dette er en mørk og dyp deep house-låt med en herlig basslinje og bra vokal. Beste deep house-låt i posten!

Nice7 – Space Needle (Original Mix) Deep

Pig & Dan – Let the Show Begin (Original Mix) Techno

Thomas Barfod feat. Nina Kinert – Till We Die (Blond:ish Remix) Deep

Candi Station – Hallelujah Anyway (Larse Vocal) Deep

Pavel Petrov – Ushuaia (S.K.A.M. Remix) Deep

Hector Couto – The Last of Us (Original Mix) Tech Hot

+++

John Digweed presents Bedrock 14 – CD1 Minimix by John Digweed on Mixcloud

Legger også ved en preview av den nyeste Bedrock kompilasjonen. Dette er bare CD1 (av 2), men det virker allerede som dette skal bli et helt vanvittig bra album. Bedrock 14 slippes 8. oktober!