Come and get your Fix.

 

DJ T. Feat. Cari Golden – City Life (Maceo Plex Remix) Deep
Get Physical er on fire om dagen med et knippe utrolig sterke slipp å vise til. På “City Life” finner du inntet andre enn Maya Jane Coles, DJ T. og den fremadstormende Maceo Plex bak spakene. Jeg bøyer meg denne gangen i støvet for Maceo Plex for en helt fantastisk hip-hop inspirert remix som jeg mener overgår M.J.C’s med flere hakk og jeg råder dere til å sjekke ut mer av denne karen.

Vincenzo & Talking Props – Seduction (Jimpster Remix) Deep
Du kan alltid stole på at Jimpster leverer varene og skuffer ikke denne gangen heller i sin rework av “Seduction”.

Christophe – The Force (Julio Bashmore Piano Mix) Deep
Engelskmannen har en av de mest interessante stilene i underground, men går sjeldent i fellen av å bli for kompleks i fremførelsen. Lekkert!

Gel Abril – Changes (Original Mix) Tech
Denne låta er feit på et bra headset eller et godt anlegg, men får du den servert på stappfullt gulv med tech house elskende mennesker, går stemninga i taket til denne rytmiske bomben! Hører du på denne låta uten god nok bass, hopper jeg personlig gjennom skjermen og gir deg en fik.

Kaiserdisco – Ondina (Original Mix) Tech
100% Pure ble i 1992 startet opp av Dylan Hermelijn (aka 2000 and One) og er nå et av de mest repekterte selskapene i underground scenen. Labelet har flere store artister på samvittigheten, deriblant Jay Lumen, Kaiserdisco, Popof, Lutzenkirchen, Ramon Tapia, Wehbba, Christian Smith, Bart Skils og en haug andre.

Marcelo Rosselot feat. Oportus – Viaje En Tango (Oliver Klein Remix) Tech
Dette er en av låtene på release nr. 50 for Kling Klong Records og markerer en milepæl for et label som kommer til å være tilstedeværende i lang tid fremover. Kvalitet fra øverste hylle.

Oliver Hunteman, Dubfire – Terra (Original Mix) Techno Hot
Blir rett og slett målløs av denne låta! Hunteman og en av mine favoritt artister, Dubfire, teamer opp for en uslåelig kombo på “Terra”. Fantastisk godt strukturert låt med meget god dybde, beat og ikke minst: et helvettes trykk. Skle rett inn på topp tre hos meg. HOT for techno-elskere!

Octave One – Love & Hate (Cari Lekebusch’s Hidden Remix V2) Techno
Cari Lekebusch slapp et gedigent egenprodusert album i fjor som personlig tok meg med storm og jeg har fulgt han tett siden. Legger seg på den mørkere siden av techno-skalaen, men om du er åpen for den slags faller dette garantert i smak.