Underground Fix

den november 7 | av | med 0 kommentarer

ufix - 718

I morgen spiller vi på slippfesten til Natt&Dag – stikk innom da vel!

I mai fikk vi tilbudet om å spille på slippfesten til Natt&Dag. Det var et morsomt og spennende gig vi delte med tre andre. Nå fikk vi tilbudet om å spille på deres slippfest for november, denne gangen alene. Vi takket selvfølgelig ja og håper så mange som mulig kommer på Selskapssiden på Studentersamfundet i morgen, 8. november.

Maher Daniel & Gab Rhome – Farewell at the Gates of Dawn (Original Mix)

Mange av dere husker sikkert fjorårets vakre låter fra Matthew Dekay og Lee Burrige. Jeg snakker selvfølgelig om Für Die Liebe og Holding On fra labelet deres, All Day I Dream, et label hvor musikken virkelig lever opp til navnet på labelet. Siden Holding On ble sluppet i november i fjor har det vært helt stille fra den kanten. Det blir det en endring på nå for denne uken ble det sluppet en EP med to låter fra Maher Daniel og Gab Rhome – selvfølgelig i den samme drømmende All Day I Dream-stilen.

Spotify / Beatport

Gab Rhome – Sometimes It Goes One Way (Original Mix)

B-siden på EPen til Gab Rhome og Maher Daniel. Litt mer pianopreg enn Farewell at the Gates of Dawn og den har mer vokalbruk. Faktisk så vil jeg si at denne treffer meg langt bedre enn A-siden, hva synes dere?

Spotify / Beatport

Mella Dee – Things Don’t Change (Oushe Remix)

Det flommes over av houselåter i Kerri Chandler-stilen om dagen. Bicep er vel kanskje de som skal ta på seg skylden for å sette igang denne trenden, selv om de kanskje lager de beste låtene i denne varianten, bortsett fra Chandler selv. Selv om det begynner å bli litt vel mye av denne typen låter så finnes det fortsatt noe godbiter. Selv likte jeg denne remixen av Mella Dees Things Don’t Change. Hvis du ikke skjønner hva jeg mener med Kerri Chandler-house så betyr det bouncy, up-beat rytme, piano-vibes og catchy vokalchops.

Spotify / Beatport

Kel – MKS (Original Mix)

Kel er et nytt alias for Elias Landberg, et av medlemmene i den fantastiske svenske technoduoen, Skudge. Tidligere i oktober slapp han en EP hvor MKS var min favoritt. Hvis du som jeg, digger den simple stilen Skudge representerer kommer du også til å falle pladask for denne låta. Det er en enkel rytme, sub-bass og repeterende pads. Digg låt!

Spotify / Beatport

Si din mening!