Ettersom U-Fix postene som regel inneholder relativt mange låter, får du fremover alle låtene lett tilgjengelig i en praktisk zippet mappe. Enjoy!

 

Chromeo – Hot Mess (Sergej Gorn Remix) Deep
Tredjeplassen i Hot Mess remix konkurransen gikk til Sergej Gorn, men syns ærlig talt at denne låta burde ha klatret helt til topps.

Maya Jane Coles – Senseless (Original Mix) Deep
Maya Jane Coles – Little One (Original Mix) Deep
M.J.C. har for godt stadfestet seg i DJ-miljøet og har mottatt massiv støtte fra artister verden rundt. Med sitt tidløse sound kommer låtene hennes til å bli spilt i lang tid fremover. Dette er to låter fra siste release til stortalentet, sluppet i dag på BP.

UGLH, Federico Locchi – Is Deep (Original Mix) Deep
Dette paret har virkelig vært produktive i det siste og denne godbiten fant jeg på “5 Years Of 8Bit – Part 2″ utgivelsen. Sjekk ut resten av releasen også for det er defintivt noen låter der som er verdt å plukke med seg.

Doomwork – Blacklight (Original Mix) Progressive/tech
Laidback progressive med et techy touch er Doomwork’s kjennetegn, så sjekk ut denne låta om du har hatt sansen for de seneste releasene.

KINK – Memories From The Future (Original Mix) Tech
Skal du ha et hemmelig våpen i tech-settet ditt, så er dette låta. Tung tech pumpet full av acid-synther som kommer til å gi gulvet et massivt løft. Hot!

Mulder – Just Another Day In The Office (Original Mix) Tech
Mulder er en fast gjenganger på Bla Bla Records som nok er av de bedre labelene om dagen. Dette er drivende tech på sitt beste!

Joachim Pastor – Nailcutter (Original Mix) Techno
Er ikke så vanskelig å høre at Pastor er tydelig inspirert av sin kjære landsmann Sebastien Leger, men det gjør ingenting for dette er massiv techno låt med de rette vibbene. Sluppet på mektige 1605 (selvfølgelig…).

 
De neste to ukene kommer det til å bli rene spesialposter for to av følgende sjangre: deep, tech, techno og minimal. Kom gjerne med tilbakemeldinger på hvilke sjangre dere ønsker. Så stay tuned til neste søndag og sjekk ut neste U-Fix for mer pumpende underground!