Avicii – Two Million (Original Mix) Progressive

For å markere at Avicii fikk to millioner følgere på facebook slapp han denne låten for gratis nedlasting. Vi har hørt denne i settene hans i det siste og det er en helt grei låt med vokalsamples fra Alcoholic. Jeg tipper det etter hvert vil dukke opp noen gode bootlegs som slenger på noen vokaler som vil løfte låten et par hakk.

Deadmau5 ft. Chris James – The Veldt (Tommy Trash Remix) Progressive

Tommy Trash remixen slippes ikke før 24. juni, men en HQ leak dukket opp tidligere denne uken. Jeg synes kanskje ikke at de glitchy og pitchede lydene i breakene passer så veldig bra med vokalen oppå, men det er i takeoffet Trash virkelig glimrer med denne remixen. Der tar han den søte melodien fra originalen og legger på sin kjente signatur samt en hissigere basslinje og heftigere buildups og gir låten et vesentlig råere preg på låten.

Jeg tror dette er en remix man enten elsker eller hater, og noen mener kanskje han har ødelagt hele låten. Hva synes dere?

Calvin Harris feat. Ne-Yo – Let’s Go (Jebu Bootleg) Progressive

I mine ører den beste versjonen av denne låten til nå. Jebu har tatt med noen av elementene og (desverre) vokalen fra originalen og flettet det inn i en mer bigroomish sound som tar greit av.