Den svenske electroscenens sprøeste duo, Dada Life er ute med sitt andre artistalbum. Med låttitler som er fullstendig intetsigende og produksjoner befengt av saw leads, bananer, pølser og champagne vil nok ikke dette albumet gå upåaktet hen, spesielt ikke for fansen.

For å ta de nye låtene først så vil nok de som har fulgt Dada Life en stund kjenne seg rask igjen. «Sausage Fattener» pluginen er hyppig brukt for å få de ekstra fyldige saw leadene inkorporert i så og si hver eneste låt. Dette har på en måte blitt deres varemerke ved siden av deres unike live opptredener. Arrive Beautiful Leave Ugly er nok låten som skiller seg sterkest ut som en av de hotteste låtene i ablumet. Den har den kompromissløse hardheten de har blitt så kjent for, noe vi også finner i Bass Don’t Cry. I tillegg til disse er det også noen nye vokalspor i So Young So High, Everything Is Free, Don’t Stop og Boing Clash Boom. Nytt av året er at de også har produsert noen mer progressive låter, men selv ikke den roligere, mer emosjonelle låten Don’t Stop har unsluppet Dada Lifes pølsefeite saw lead.

Det er i grunn svært lite eksperimentering i dette albumet, men heller en videreføring av soundet til en rekke nye låter. Her ligger også albumets svake punkt når det skal anmeldes for når vi ser på konkurransen i electro sjangeren kan ikke dette på noen måter måle seg med f.eks Zedds Clairty vi omtalte for et par uker siden eller deadmau5 seneste album. Albumet mangler nytenkning, variasjon og innovasjon og det er litt vanskelig å forestille seg hva Olle og Stefan faktisk ønsker å oppnå med albumet. Det skal likevel få hot som helhet takket være de allerede utgitte produksjonene som KOTEM, Feed The Dada, Happy Violence og Rolling Stone T-Shirt og fordi de har vært flinke til å bevare sounden fansen elsker.

Tracklist:

01. Kick Out The Epic Motherfu**er
02. Feed The Dada
03. Arrive Beautiful Leave Ugly
04. So Young So High
05. You Will Do What We Will Do
06. Happy Violence
07. Rolling Stones T-Shirt
08. Bass Don’t Cry
09. Everything Is Free
10. Boing Clash Boom
11. Don’t Stop

Last ned de nye låten i zippet mappe