Wolfgang Gartner – Love & War (Original Mix) Electro Hot

Wolfgang Gartner – Nuke (Original Mix) Electro Hot

Popeska – Now Or Never (Wolfgang Gartner Edit) Electro

Wolfgang Gartner har det siste året sluppet en del låter hvor han har beveget seg i baner utenfor hva han normalt produserer. Jeg sier «endelig», for nå får vi servert et slipp med to knallgode electrolåter som er tett i tråd med sounden han har bygget karrieren sin på. Og hvorfor endret han en vinnende oppskrift, når det er så sinnsykt bra? I havet av unge og uerfarne produsenter som spyr ut drit i alle retninger er det godt å høre complextro som virkelig høres bra ut. En ting er å lage et organisert kaos av lyder. En helt annen ting er å få det til å høres bra ut, noe Gartner beviser at han fortsatt er en av verdens beste til.

Love & War er helt klart gullkornet i slippet, mens Nuke kan minne litt mer om stilen til fantastiske Space Junk. Love & War kjører i samme complextrostil som mye annet han har laget og er i så måte ingen innovasjon, men en fortsettelse av et allerede godt opparbeidet lydbilde. Nuke stiller i en mye hardere klasse og kommer til å droppe med store sjokkbølger og soppsky på dansegulvene fremover! Låtene har allerede blitt testet og responsen taler for seg selv: Nuke | Love & War.

Med på kjøpet får dere også en edit han gjorde av Popeskas Now Or Never som er en del av en 4-låters electro EP vi muligens legger ut senere.