Housebloggen.no

 

Viktig melding fra housebloggen.no

Som sikkert mange har fått med seg ble det innført en lovendring som trer i kraft 1. juli 2013 hvor det igjen åpnes for at rettighetshavere kan uthente informasjon fra internettleverandører når de mistenker piratkopiering. Dette innebærer at rettighetshavere kan uthente ditt fulle navn og adresse som er knyttet opp til IP adressen du brukte da du lastet ned eller opp piratkopiert materiale.

Vi har kommet til den konklusjonen at vi ikke lenger vil tilby gratis nedlasting som et alternativ på vår blogg. Selv om sjansen for å bli tatt fortsatt er lav, ønsker vi ikke lenger å inkludere verken oss selv, eller våre lesere i det som av norsk lov anses som en kriminell, straffbar handling.

Vi har uansett hatt dette i våre planer i over et år allerede og det er høyt på overtid at vi endelig tar steget over på den riktige siden. Vi vil i stedet der det er mulig tilby lenker til, og avspillere fra, andre lovlige medier som Soundcloud, Spotify, Youtube osv. Vi vil etterstrebe å alltid finne gode lenker slik at du kan fortsette å spille av låtene vi omtaler i full lengde! For å anskaffe låtene permanent viser vi til Beatport, iTunes og Spotify.

Hva betyr dette for deg?

For deg som leser håper vi at du etter hvert vil finne housebloggen.no som en seriøs og god kilde til ny musikk og hva som er «trending» akkurat nå. Vi skal ta en gjennomgang av våre rutiner i forhold til hva slags innhold som presenteres, hvor ofte det publiseres og til slutt ende opp med et mye rikere innhold enn vi har i dag!

For å nevne noe av det dere kan vente dere fremover kan dere se frem til følgende:

  • Eksklusive blogginlegg fra kjente, norske artister
  • Samarbeid med andre populære norske aktører i musikkbransjen
  • Et helt nytt design som åpner opp for mye mer variert innhold, bl.a:
    • Bedre dekning av previews
    • Musikkvideoer og eventvideoer
    • Nyheter og redaksjonelle artikler og kommentarer
  • Og mye, mye mer!

Hva betyr dette for oss?

Å avslutte praksisen med gratis nedlasting åpner opp et hav av muligheter for videre utvikling av housebloggen som produkt. Det har vært mange parter som opp gjennom bloggens historie har ønsket å samarbeide med oss, men ikke har hatt mulighet pga. praksisen vi drev med gratis nedlasting. Når denne barrieren nå er borte kan dere glede dere til MYE spennende innhold fremover!