Tinas Techno Tirsdag #18

29/11/2016 12:41 | Musikk | | med Comments Off on Tinas Techno Tirsdag #18

TTT_mlogo

Jeg skal til Bergen på lørdag. Jeg skal møte vestlandsfolk med samme technolidenskap. Jeg skal på Ploink-party! Techno that.

I den forbindelse har jeg snoket litt i musikk fra Bergen innenfor bla. techno og sørenklype her er det jo en liten bukett av produsenter å lytte på. Hvis du også er interessert så skru på programmet mitt Pils & PlaterRadio Nova til lørdag så skal jeg i hele første timen mellom kl. 20-21 bare spille låter fra produsenter fra Bergen.

I andre timen mellom kl. 21-22 kommer en gjestemix fra Bergens konseptet Sista Låten som er 11 personer med ulik bakgrunn som har samlet seg i skjønn forening for å lage hysterisk bra fester for å få deg til å danse, samt spre musikken vi alle er så glad i. Bruker derfor anledning til å rope ut mot alle i Bergen at til torsdag 1. desember må du dra på Klubb Frokost. Enestående! Sjekk ut dette her:

Klubb Frokost-morning rave på Landmark Bergen mellom kl 07-09

Apropos Bergen. Hva er ikke bedre enn en nylig sluppet EP fra en Bergens produsent. Møt Jürgen Hutmacher og hans geniale EP-tittel “Don’t Techno For An Answer” ut på Twisted Recordings.

Jada! Vi får bare smakebiten for denne gangen, men det holder i massevis for meg. Pampa – Hart & Tief 02 side A og B. Farlige saker.

Noen ganger faller jeg pladask for noe litt underlig og spesielt som skiller seg ut fra alle copycats. Litt som Heidi Klums ekteskap til underlige Seal. Uten sammenligning forøvrig mellom Heidi og meg så er dette min Seal fra Daniele di Martino og EPen FAUST.

BONUS:

Joel:K – Samurai EP ut 5. desember på Inlab Recordings.

Hva mener du?