Aviciis vokalversjon av Bromance har leaket. Offisiell releasedate på denne låta er 24/10/2010 @  Ministry of Sound Records! Det er de samme vokalene som Alviin & Da Frenchy brukte i sin bootleg, men ja, det kan ikke sammenliknes. Første gangen var jeg litt skeptisk, men denne gangen høres det helt fantastisk ut. Virkelig en låt du kan høre på om og om igjen hvis du nå er lei av den originale Bromance låta. NÅ kommer vokalene frem sånn de burde gjort første gangen. Avicii har brukt andre deler av vokalene, og noen av de samme. Lydbildet er også betraktelig bedre denne gangen. Make no mistake – skaff deg denne og glem bootlegen!

Tim Berg – Bromance (The Love You Seek) (Avicii’s Vocal Extended Mix)

+

Congorock – Babylon (Steve Angello Edit)

Glemte å poste denne for et par dager siden, sorry for det! En helt herlig drøy låt, som har smadret festivaler og klubber over hele verden. Angello har egentlig ikke gjort så mye, men han har gjort låten litt mykere på øret. Originalen føles mye “råere” og kanskje mer ekte. Vi snakker tross alt om afro-tribal-congo-bongo-mental-crazy-music her.

Når det er sagt, så synes jeg denne definitivt høres bedre ut. En større og kraftigere kickdrum har den også fått.. perfect!