phpB4PgiTPM

Nause – This Is The Song (Original) Progressive Hot Beatport

Denne har dere mast etter, og det skjønner jeg godt! De som kjenner til Nause vet at det aldri er noe å si på produksjonskvaliteten, og det gjelder så til de grader også her. Låta er lys og oppløftende, og vokalen følger «less is more»-prinsippet ganske bra; den gjør det lille ekstra for låta uten å ta for mye oppmerksomhet. Absolutt en verdig oppfølger til Mellow!

U2 vs. Tiesto – Pride (In The Name Of Love) (Extended Mix) Progressive iTunes (Album)

I forbindelse med verdens AIDS-dag slapp Tiesto denne på sin samleplate Dance (RED) Save Lives. Ble positivt overrasket selv over denne, og nå som den er her i extended mix burde det være gode muligheter for å lage liv for et kommersielt publikum med denne.

Avicii & Nicky Romero – I Could Be The One (Vocal Mix) Progressive

 Låta tidligere kjent som Nicktim har fått en liten overhaling og en vokal, og her er resultatet. Vokalen har fått mye kritikk, og jeg må si meg enig i at den ikke sitter som man burde kunne forvente fra disse to. Som vanlig går det også flere måneder fra Avicii spilte låta første gang til release, så mange er sikkert lei denne allerede. Mixingen av låten er ikke noe å kommentere enda, men jeg håper det gjøres noen forbedringer før offisiell release. Uansett er det jo en låt som fenger de fleste!