deadmau5 ft. Chris James – The Veldt (8 Minute Edit) Progressive Hot

The Veldt er en nydelig, chill og melodisk låt fra Deadmau5, og noe av det beste han har gitt ut på en god stund. Det føles litt som han har latt seg inspirere av sin tidlige progressive sound, hvor han nærmest definerte sjangeren med flere tidløse klassikere. Dette er Radio Editen (på hele 8 min, som er et paradoks i seg selv) – hvilket vil si at det kommer en ny versjon som er lengre og forhåpentligvis bedre. Låten er inspirert av novellen «The Veldt» av Ray Bradbury (1950), som handler om teknologi i fremtiden og om hva som er virkelig/ikke virkelig.

Vokalen fra Chris James er nydelig utført, og forsterker uttrykket til låten på en herlig måte. Hvis noen er interessert i å høre hvordan vokalene ble til (og deadmau5′ vanvittige første reaksjon på dem), så kan dere sjekke ut denne youtube-videoen!

Det er så vanvittig digg at noen artister fortsatt gjør akkurat hva de vil, og ikke selger sjelen eller hiver seg på forbipasserende trender. deadmau5 er et av de beste eksemplene på en som kun følger sitt eget artistiske driv!