rav

The M Machine feat. Blake Hazard – The Palace (Original Mix) Dubstep iTunes (preorder)

OWSLA signerte The M Machine kom for noen dager siden ut med deres seneste verk på labelet. The Palace følger deres litt mørke, dystre stil av melodisk dubstep og electro og ting følger som vanlig ingen standard oppskrift for hvordan en låt skal være. Mulig du må være fan for å like det, men The Palace er en fresh låt med mange stilige elementer og som virkelig har substans i produksjonen. Hot preview/leak av låten som er med på den kommende Metropolis Pt. 2 EP som kommer 19. februar, på OWSLA selvsagt.

Audien feat. Michael S. – Leaving You (Original Mix) Progressive Hot Beatport

Audien har vært et hett navn på den mer kommerse progscenen en god stund og låtene hans blir bare bedre og bedre for hver gang, noe Leaving You er et godt bevis på. Vokalen passer bra i låten selv om undertegnede finner den en anelse klissete rent lyrisk, men når vi lytter til det melodiske er det ingenting å si. Nydelige akkorder driver låten fremover og gir en avslappet stemning i kropp og sinn uansett om du skulle høre denne på dansegulvet, i bilen eller i sofaen hjemme. Låten er også gitt ut i en dub mix for de som ikke likte vokalen.

Ummet Ozcan, W&W – The Code (Original Mix) Progressive Hot Beatport

The Code ligger nå som #1 på Beatport etter en uke i salg og for en sjelden gangs skyld skal jeg si det er vel fortjent selv om den er sluppet på Revealed. Produsentene av låten er kanskje ikke så kjent for housefansen siden de begge lenge har vært store navn på trance-plakaten. De viser ihvertfall her at de «gamle» gutta fortsatt er eldst med en heavy bigroom banger med detuned synther og trancy breakdowns.