Indie / Nu Disco og ikke minst electronica er sjangre mange etterspør, men som har fått for lite plass på bloggen den siste tiden. Her er et knippe melodiøse låter for dere som fortsatt ikke har gitt helt slipp på sommeren!

 

CHVRCHES – The Mother We Share Indie / Electronica Hot iTunes Soundcloud

Denne spilte Porter Robinson forleden på YoungStars Special @ Pete Tong BBC Radio 1. Som han selv sier: «It’s the same kind of vocal melodies, and chord progressions that I’m totally in love with». Emosjonelle melodier og nydelige vocal chops som dette burde få fram gåsehuden hos de fleste. CHVRCHES (uttales «churches», bare så det er klart) er også bekreftet til Hovefestivalen 2013!

Neon Indian – Polish Girl Indie / Electronica Hot iTunes

Robinson fulgte opp med denne i samme radioprogram som forrige låt, og her er det også den deilige akkordsprogresjonen som er i fokus. Melodien her er mer oppløftende, og den forvrengte leaden sammen med en deilig basslinje gir låta akkurat den sommerlige følelsen vi vil ha.

Monsieur Adi – Some Kind Of Love Electronica Hot Soundcloud

Mørk, behagelig låt med tunge kicks og dype melodier. Faktisk går den så dypt at den er håpløs å spille i bilen, låta fortjener virkelig et godt anlegg for å komme til sin rett. Utrolig deilig!

Urban Cone – Deja Vú (Oliver Nelson Remix) Electronica Hot iTunes Soundcloud

Svenske Oliver Nelson har flere gode produksjoner på rullebladet, men dette synes jeg er blant de beste. Breakdownet midt i låta og den fantastiske vokalen går som hånd i hanske, og jeg beklager, men jeg klarer ikke holde fingrene unna og må sette et hot-stempel her også.

Barry Manilow – Everything’s Gonna Be All Right (Oliver Nelson Remix) Indie / Nu Disco Soundcloud 

Kanskje den største gladsangen i posten, med tanke på både navn og melodi! Beklageligvis er den ikke å oppdrive i mer enn 128 kbps, med mindre du laster ned WAV-filen på over 50 MB fra Soundclouden hans.

Ellie Goulding – High For This (Monsieur Adi Remix) Electronica Soundcloud

Mange har sikkert hørt enten Ellie Goulding eller The Weeknd sin versjon av High For This. Monsieur Adi gjør sin vri på den, og resultatet er en rolig, fin electronica-låt med nye akkorder som passer vokalen meget godt!

+++

Avslutter posten med en teaser av Oliver Nelsons nyeste prosjekt, en remix av Passion Pits Carried Away. Slippes i løpet av uka!