Drumcode feirer sin hundrede utgivelse og Gary Beck slipper et tungt album på Soma Records.
Det er klart for ny technotirsdag!

Adam Beyer – The Color Out of Space (Original Mix) Techno Hot

Adam Beyer & Ida Engberg – Lovecraft (Original Mix) Techno Hot

Som jeg har nevnt mange ganger tidligere er Drumcode det viktigste og største labelet for moderne techno. I går slapp de sin hundrede EP, og hvem andre enn labelsjef og technolegende Adam Beyer og hans «fru», Ida Engberg, er det som står for utgivelsen? Sammen slipper de to fantastiske og relativt ulike låter verdig DC100. For de som kan sin litteratur ser man at begge låttitlene er hentet fra forfatteren H.P. Lovecraft. The Color Out of Space er en tung, men samtidig veldig melodisk technolåt til Drumcode å være. Lovecraft er en roligere låt, men er mer preget av det industrielle lydbilde som kjennetegner Drumcode. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvem jeg liker best, kanskje dere kan hjelpe meg?

Gary Beck – Before the Crash (Original Mix) Techno Hot

Gary Beck – Bring a Friend (Original Mix) Tech Hot

Gary Beck er en av mine, og mange andres, favoritt technoprodusenter. Skotten har hatt mange suksessfulle slipp på blant annet Drumcode, Saved og Soma som han nå slipper sitt album på. På albumet viser virkelig Gary Beck sin allsidighet. Du har alt fra «banging» technolåter til mer rolige, housepregede låter. Du har også et par veldig eksperimentelle låter og tilogmed en chill out låt (!). Jeg har fremhevet mine to favoritter på albumet, resten av albumet får du i en zippet fil under. Before the Crash ble sluppet som singel et par uker før albumet og ligger nå som nummer fire på Beatports technochart. Den er en tung, men utrolig fengende technolåt som har gått mye på repeat hos meg de siste dagene. Bring a Friend er en av Becks mer houseinspirerte låter. Langt roligere tempo, samt en helt annen rytme så setter det standarden for hva som er et helt fantastisk album etter mine ører. Håper dere koser dere like mye med det som jeg gjør!

Last ned hele albumet her!