Til tider finner jeg meg selv i å skrive om utgivelser som allerede får god dekning på andre blogger, dette gjør jeg selvfølgelig fordi jeg liker låtene og ønsker å dele de med det norske publikumet. Det som derimot er enda kjekkere er å ha med låter de aller aller fleste aldri får med seg gjennom andre kanaler.

 

TheRio – El’s (Friendly Snares Remix) Electro Beatport

Daniel Rothman, eller Friendly Snares leverer sitt andre bidrag for Houserecordings, og gjør også denne gangen en fabelaktig jobb. Dansken har gjort remixen svært letthørt men sper også på med noen partier med tøffere basslinjer og mer fremhevede kicks og snares, noe som gjør at låten ikke blir for myk, og dermed kjedelig. Blir slett ikke overrasket om dette er et talent som kan bli å høre på bedre promoterte labels i fremtiden.

Froxic – The Arising (Original Mix) Electro Beatport

Til tross for å ha fått massiv kritikk tidligere er Plasmapool fortsatt blant mine absolutte favorittlabels. Bare en håndfull produsenter får gi ut musikk gjennom det som er flaggskipet til labelsjef Miles Dyson, som fortsatt er en av de aller sterkeste lobbyistene på Beatport. Froxic er et helt nytt navn som nettopp er tatt med inn i varmen, og har naturligvis solgt seg bra opp på chartsene, uten å øyensynlig ha noen som helst form for promo i ryggen. The Arising er en typisk Plasmapool-låt fra post Mord Fustang eraen, og gir oss mange av de samme kvalitetene vi kan forvente fra nettopp Fustang. High pitched lead med snev av complextro sydd sammen til en drivende melodi gjør låten veldig catchy og stemningsfull. Er nesten slik at jeg vil spørre meg selv om denne formen for electrotunes snart bør få sin egen undersjanger. :-)

Montee – Blow Up The Fest (BioBlitz Remix) Electro Beatport

Årets kanskje mest funky electrolåt har fått sin velfortjente remix fra ingen ringere enn BioBlitz som også tidligere har blitt varmt omtalt på bloggen. Essensen er fortsatt den samme, med kanskje litt mer spennende arrangement, samt noe hardere uttrykk i dropp. Hvis du digget originalen, slik som jeg gjorde, anbefaler jeg absolutt å gi denne innpass i varmen, for jeg tror ikke den skal skuffe noen som er ekte fans av Electro House.