gotham

Ten Walls – Gotham EP

Det er bare å hoppe i Batmobilen og rulle i vei når den mystiske Ten Walls slipper en av årets beste mørke houselåter!

Ten Walls – Gotham (Original Mix) Deep House Hot

Ten Walls – Epos (Original Mix) Tech House Hot

Ten Walls – Moag (Original Mix) Electronica

Identiteten til Ten Walls er ukjent. Produsenten har ikke hatt noen tidligere slipp, ikke noen soundcloud/facebook/Resident Advisor-side og navn(ene) er ikke blitt offentliggjort. Men at det er noen spesielle hersker det ingen tvil om. Produsenten(e) kan produsere og man får ikke slipp på Dixon og Âmes Innervisions helt ut av det blå. Faktisk så er det et av labelene som går mest for kvalitet over kvantitet så man må kunne produsere gode låter for å få gitt ut musikk der.

Debut EPen til Ten Walls er uansett som skapt for Innervisions. Det er mørk, typisk tysk house som virkelig setter en stemning. Jeg har sett flere som mener denne musikken kunne vært soundtracken til en episk film. Jeg er ikke uenig. Gotham er EPens tittellåt og etter min mening en av årets beste låter. Det første partiet i låta er virkelig mørkt og hypnotisk, men når det skifter melodi ca. halvveis uti så får jeg vanvittig kick. Enkelt og greit et mesterverk! Epos og Moag er også låter som holder et høyt nivå til og være B-sides. Begge er mørke, stemningsfulle og fylt til randen av sjel.

Kos dere virkelig med dette kunstverket av en EP folkens. Jeg tviler på at vi ser mye av samme kvalitet i sommer!

Pin It

Neste: « Forrige: »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>