ThrowbackThursday #11

14/4/2016 18:31 | Deep House, Indie Dance / Nu-Disco, Musikk, Progressive, Techno, Throwback | | med Comments Off on ThrowbackThursday #11

throwback_avicii

Sandro Silva & Quintino – Epic (Original Mix) 2011

En av de første store låtene innen big room sjangeren var denne fra Sandro Silva og Quintino, og den var med på å inspirere produsenter til å lage mer festival “vennlig” musikk. “Epic” gikk viralt og er enda en stor slager på dansegulvet.

Spotify

 

H.O.S.H. – Woohoo (feat. Ost & Kjex) 2012

Knallgøy oppvisning fra H.O.S.H. og de norske morromennene i Ost & Kjex. Funky dansegulvsbanger som aldri går av moten.

Spotify

 

Kevin Mahynaman-Need You (Matthieu Dorsay remix) 2011

Matthieu Dorsay slo aldri til som artist, men en ting husker jeg han for. Når denne “Need You” remixen fra  Matthieu Dorsay spilles av , gir den oss en skikkelig god opplevelse innenfor musikken, og med vakre vokaler blir du tatt med på en 7 minutters digg reise som vi elsker fra start, til slutt. “I Neeeed You”!

Spotify

 

Booka Shade – Love Inc. 2013

Ikke mange acts kan peke på en like suksessfull karriere som Booka Shade. I mange kretser blir låter utgitt på Get Physical ansett som selve definisjonen på hva dyp house skal låte som. Love Inc er bare en av mange fantastiske favoritter fra imprintet.

Spotify

 

Lille Skapet- Jag Vill Ut (John Dahlback remix) 2012

Imorgen er det fredag, og flere skal nok ut på byen. Kan du gjøre meg en tjeneste og spille av denne på vorset, for den vil garantert bli kveldens høydepunkt musikalsk. Tenk deg gleden når du får æren av å funnet låten, og når alle på festen roper i kor “Jag Vil Ut Ikveld” blir det garantert feststemning!

Spotify

 

Stephan Bodzin – Sonnenwind 2007

Runner av med en delikat produksjon fra selveste Stephan Bodzin. Glitchy bitsounds og minimalistiske melodier som treffer langt nedi magen. Herlig!

Spotify

 

Hva mener du?