Posts tagged Jeremy Olander

olander

Jeremy Olander – Let Me Feel

12

olander

Jeremy Olander – Let Me Feel (Original Mix) Progressive Hot

Tro det eller ei, så er det snart ett og et halvt år siden Jeremy Olander har gitt ut noe på Pryda Friends. Det er svært pussig, med tanke på at han har drøssevis med godlåter som ligger der uten å ha blitt sluppet. I tillegg hadde låter som Evade, RiotsRypamont og Fairfax stor suksess så man skulle tro Prydz ville presse ut så mange slipp som mulig. Men ikke noen flere Olander-låter har kommet på PRYF, i stedet har Jeremy gitt ut en mengde gratis låter pluss et par slipp på andre labels som Toolroom og Cr2.

Let Me Feel er av de mer oppløftende låtene til Jeremy Olander. Litt i samme stil som Fairfax og Norrsken samt remixen hans av Adrian Lux’ Fire. Låta har et særegent hook som sammen med det beste vokalsamplingen Jeremy noensinne har gjort, gjør låta utrolig fengende. Selv om jeg er svakere for de mørkere og tyngre låtene hans så kan jeg ikke unngå å digge denne låta. Håper og tror denne når høyt og for alvor setter Olander på kartet – progressive house trenger det!

jeremy-olander

Jeremy Olander-lørdag!

3

Jeremy Olander har blitt signert av Pryda Friends – her er hans 3-låt EP og en litt eldre låt

 

Jeremy Olander – Evade (Original Mix) Progressive
Jeremy Olander – Riots (Original Mix) Progressive
Jeremy Olander – Chronic (Original Mix) Progressive

+++

Jeremy Olander – Airsteala (Original Mix) Progressive Hot!
Av en eller annen grunn har vi bare postet Dirty South-remixen av denne FANTASTISKE progressive låta. DS-remixen er i mine øyne ikke engang en kvart hestesko i nærheten av originalen. Dette er musikkunst på det aller, aller høyeste nivået.