onthe

Au5, I.Y.F.F.E, Auratic – Sweet (Original Mix) Electro Hot Beatport

Au5 og I.Y.F.F.E har til nå hatt flere fete produksjoner innen moombahcore, electro og dubstep og siste låt ut er Sweet i samarbeid med Auratic utgitt på Monstercat. Låten er litt i samme tråd som en av deres senere låter, Breathe, med et slags 70-tallspreg over de melodiske partiene etterfult av beintunge dropp, i dette tilfellet knallhard complextro. I.Y.F.F.E (In Your Face Fuck Everything) består forøvrig av Alex Mind og Conrad Funk, førstnevnte som ikke burde være et utkjent navn for electrofansen.

Eitro – Verve (Original Mix) Progressive Beatport

Love 2.0 har faktisk vært en av de mest spillte låtene på telefonen min gjennom 2012 og nå er russeren Eitro tilbake med ny låt. Den lever nok ikke opp til nevnte låt, men en god produksjon er det for det. Igjen står det melodiske i høysetet noe som er alt for sjelden i de hardere delene av prog house om dagen.

Tommie Sunshine & Disco Fries ft. Kid Sister – Cool Without You (Original Mix) House Beatport

Tommie Sunshine & Disco Fries ft. Kid Sister – Cool Without You (Audien Remix) Electro Beatport

Herlig, funky houselåt fra Tommie Sunshine og Disco Fries. Kid Sister lever vokal som passer låten perfekt og droppene smeller godt fra seg. Audien kjører en helt annen vri på sin remix hvor han kun tar med vokalen og ytterst få elementer fra originalen og stokker det hele om til en complextroremix uten sidestykke.