Marcus Schossow leverer en knallsterk progressive låt og en meget etterlengtet collab viser seg frem; Hardwell & Nicky Romero. Arty er også tilstede med ny låt.

Marcus Schossow – Swedish Nights (Original Mix) Progressive Hot

Greit nok, jeg skal innrømme at det er en Alesso inspirasjon når det kommer til synthene i breakdown. Se nå bort ifra at du har noe lignende før og bare nyt et fantastisk breakdown og et virkelig pumpende drop. Har fått sansen for svenskens punchy sound og dette er magisk.

Hardwell & Nicky Romero – Beta (Original Mix) Progressive Hot

Jeg har selv ventet på en låt fra disse to sammen, men jeg håpet på at Nicky sin stil skulle komme litt mer frem enn hva den har gjort i ‘Beta’. Uansett, en drivende progressive låt som kommer mer enn godt overens med min smak. Krysser fingrene for en ‘follow up’ låt hvor Nicky tar litt mer kontroll i studio.

Arty – The Wall (Feat. Tania Zygar) (Arty Remode Mix) Progressive

Er ikke helt sikker på om jeg er kjempestor fan av vokalen, men låta pumper virkelig. Veldig annerledes fra ‘Kate’ som spilles daglig her hjemme og dette er ikke på samme nivå spør du meg, men det trøkker virkelig godt.

Paris FZ & Simo T – Monk (Jake Shanahan & Sebastien Lintz Remix) Progressive

Ny release på Revealed og som de fleste andre releaser på Hardwell sitt label minner låtene om sjefens stil. Selv remixene, men vi får nøye oss med det.

Robbie Rivera vs. Spencer & Hill – The Hum Melody (Spencer & Hill Mix) Electro

Spencer & Hill fornyer en klassiker fra Robbie Rivera og de fortsetter med sin nye stil. Mer punch og groove i låtene deres om dagen og jeg liker det.