Det startet med de tre dottene, som dukket opp på skoler, bussholdeplasser, skilt og andre steder. Vi er vel mange som har håpet på at dette kunne bety at den svenske trioen også tok turen innom nabolandet på sin siste tour One Last Tour. Siden kl. 16:00 har de nå sluppet en ny dato hvert andre minutt. Endelig ble det vår tur:

Swedish House Mafia kommer til Telenor Arena den 22. desember!


Å si at SHM siden gruppa oppstod i 2008 har blitt en av houseverdenens største og viktigste acts er ingen overdrivelse. Deres første store release Leave the World Behind satte virkelig standarden, og man kan vel også takke dem for å ha gitt hele housesjangeren et popularitetsløft da de for alvor slo gjennom internasjonalt med One . De har klart å nå et stort publikum, men uten at musikken har tatt for stor skade av det, som vi har altfor mange andre eksempler på når pengene blir viktigere enn musikken. Heldige som vi er, får vi altså mulighet til å se dem første og siste gang de spiller i Norge, på selveste lille-lille-julaften. Ser ut som det kan bli ei fin jul i år også!

Billettinformasjon

Deluxe – 20 års aldersgrense: 1300,-
Deluxe – 18 års aldersgrense: 1300,-
Ståplasser gulv / tribuneplasser (ID18): 585,-
Les mer på Billettservice

Oppdatering 27/9:

Atomic Soul har nå bekreftet at SHM/Management har godkjent en 15+ års avdeling på konserten. Vi vet ikke hvor mange billetter som legges ut, eller hvor/hvor stor den blir, men de blir lagt ut for salg i morgen kl 12 sammen med de vanlige billettene.

En god nyhet til dere som ikke har fyllt 15 er at dere kan slippe inn på samme område som 15+ i følge med en voksen person over 30 år. Det trenger ikke å være mamma eller pappa, så det er bare å begynne å ringe rundt til onkler, tanter, fettere og kusiner!

Vi vil rette en stor takk til arrangørene Atomic Soul og Sky Agency for deres kvalitetseventer!