‘Camorra’ er en av mine mest spilte låter i iTunes per dags dato, men her kommer det en utfordrer fra samme mann; Nicky Romero!

Erick Morillo & Eddie Thoneick ft. Shawnee Taylor – Stronger (Nicky Romero Remix) Progressive Hot

Denne unge nederlenderen har virkelig slått gjennom i 2011. Fått mye oppmerksomhet og jobbene strømmer på. Tviler på at denne remixen ødelegger noe der.

David Guetta – Without You (Feat. Usher) (R3hab’s XS Remix) Electro Hot

David Guetta – Without You (Feat. Usher) (Nicky Romero Remix) Progressive

R3hab er i farta om dagen med sin “electro-dutch” stil. Det dropper noe virkelig hver gang navnet hans står bak så jeg klager ikke. Romero leverer godt igjen, men gjør det kanskje litt likt som ‘Dynamite’ remixen. Ikke at det er den værste låta å bygge fra. For oss som ikke blir kjempe imponert av Guettas kommersielle dans om dagen får vi i hvert fall alltid levert noen gode remixer.

Anjulie – Brand New Bitch (Laidback Luke Remix) Progressive

Laura LaRue – Un Deux Trois (Laidback Luke Remix) Progressive

Laidback Luke, aktuell med collab på Eleve11, er ute med to remixer som viser hans stil fullt ut. ‘Brand New Bitch’ remixen er en klar vinner hos meg, men legger ved ‘Un Deux Trios’ for de som skulle være interessert. Håper det er noen Laidback fans der ute!

Mick Kastenholt & Andrew Dee – Backstabber (Original Mix) Progressive

Svenskene beveger seg litt vekk ifra den hardere progressive varianten de som oftest besøker og leverer her noe litt mildere. Føler dem kanskje har hørt litt for mye på Hardwell, men de gjør en god jobb.