Release: Angger Dimas – Angger Management (Album)

den september 9 | av | med 2 kommentarer

angger management

Angger Dimas gir oss hele 19 låter i «Angger Management»

Alles favoritt-indoneser Dimas har vært en gjenganger ganske lenge her på Housebloggen. Hans kompromissløse harde sound har resultert i mange kule remixer og originaler som ofte biter mer enn de bjeffer, men i dagens landskap av big-room-hardstyle-GETREADYFORTHEDROP låter har ikke hans produksjoner helt den samme unike appellen. Derfor var jeg litt skeptisk når han skulle komme med et fullblods album Dim Mak.

Men Dimas overrasker meg litt her. Det er riktignok noen hjernedøde syrelåter her som går fort i glemmeboken, men også noen virkelige godbiter. Under har jeg valgt ut låtene jeg synes er de mest essensielle fra albumet.

Annihilation Army ft. Steve Aoki

Hans samarbeid med labelsjefen sjøl, Steve Aoki er kanskje ikke den feteste på skiva, men er en av de du burde få med deg. Et videospillaktig brekk med ville hoover-synther preger denne..

Release Me ft. Polina

Her kom den første overraskelsen for min del. Polina, som blant annet har gjort låter med Laidback Luke og flere andre store artister, leverer fine vokaler mens Dimas fikser en digg progressiv sound som er overraskende lite «på». I like it!

Take A Breath ft. Cassie Crawford

Også en mer progressiv og melodisk låt.

123 ft. D.O.D

På «123″ har han fått med seg briten D.O.D og dette er noe av det sykeste jeg har hørt. Helt sant.

More Than Just A Feeling ft. Tara McDonald

De umiskjennelige vokalene til Tara McDonald er alltid velkomment i mine ører, og på «More Than Just A Feeling» nailer Dimas den progressive produksjonen.

Si din mening!