Stavanger LIVE: Nause

den april 6 | av | med 0 kommentarer

nause-bloggstav

Nause er klar for å riste knotten din i stykker i Stavanger lørdag 4. mai

Nause lager låter som limer seg fast på hjernen. De har spydd ut superhits, og det danses og synges med verden over. Den svenske duoen består av Jacob Criborn og Leonard Scheja, som begge er i tjueårene. De startet opp som duo i Stockholm i 2008 og har siden den gang sluppet flere kvalitetslåter. Det store gjennombruddet kom med signering på Universal Music og debutsingelen «Made Of» i 2011. Singelen ble blant annet remixet av ingen andre enn John Dahlbäck og Chuckie. «Made Of» kom inn på den svenske singellisten på plass 26 og kom seg fort opp til plass 15. På rekordtid hadde singelen solgt til gull og platina. «Made Of» solgte til DOBBEL platina i januar i år.

I tillegg til egne hits har svenskene gjort remixer for Kaskade, Rebecca & Fiona, Eric Turner, Adrian Lux og David Morales, og flere av disse har blitt hyllet av dere lesere her på bloggen.

Sammen med Adrian Lux gjorde de det som av mange blir sett på som deres mest anerkjente remiks, av Britney-låten «Hold It Against Me». Denne fikk flere til å åpne øynene for den svenske duoen, deriblant Tiesto. Nause har blitt spilt på hans radioshow «Club Life» ved flere anledninger, DET er fett. I februar i fjor kom deres nye singel «Mellow», som også solgte til gull, og ikke minst superhiten «Hungry Hearts» som klatret hele veien til topps på Spotify’s toppliste. Ungguttene har også spilt på den svenske festivalen Summerburst og på Carlsbergs «Where’s The Party», og sent i 2012 gav de ut låten «This Is The Song» som fort ble en av Housebloggens mest nedlastede låter.

Som dere ser har det skjedd mye på kort tid for Nause, og det er vel fortjent. Vi gleder oss stort til å se våre kjære naboer entre Sørmarka Arena og Stavanger LIVE. Vi garanterer god stemning og høy fistpump-faktor, be there!

Låter:

Nause @ Facebook / Nause @ Soundcloud / Nause @ Twitter

 Kjøp billetter til Stavanger LIVE her!

Si din mening!