Stavanger LIVE: Madeon

den april 12 | av | med 1 kommentar

madeon_stavangerlive

Vidundergutten Madeon + Stavanger LIVE = Sant <3

Madeon regnes som kanskje det aller største talentet innenfor EDM idag. Han er født i 1994 og viste allerede som 16 åring med låta «Shuriken» at han hadde noe spesielt ved seg som ingen andre i bransjen hadde. Hans fusjon av electro, disco, pop, funk og house gjør soundet hans unikt. I tillegg til hans utrolige mestring av harmonier og akkordrekker hører man tydelig at Madeon er et steg foran alle andre. Vi i Housebloggen gleder oss enormt til å se hans spektakulære liveshow på Stavanger LIVE i mai!

Hugo Leclercq (født 30. mai 1994), som han egentlig heter, er en selvutnevnt “electro-pop-house-whatever”- produsent fra Nantes, Frankrike. Leclercq har blant annet vært med på «15 Minutes of Fame», et innslag på Pete Tongs radioshow på BBC Radio 1.
Han spilte også et 20 minutters live dj-set på Pete Tongs show 27. januar 2012. Der inkluderte han blant annet flere av sine egne låter som «Icarus» og «Pop Culture», men han fusjonerte også låter sammen; Fra «Shuriken» til «Que Veux Tu» og M83′s «Midnight City».
Madeon har omtalt The Beatles og Daft Punk som sine største musikalske innflytelser. Han er også meget kjent for å ta godt i bruk Novation sin Launchpad på sine live fremføringer, og FL Studio som sitt foretrukne musikkprogram.

Madeon har vært i bransjen i et par-tre år, men det var først etter at han lastet opp en live video-mashup på YouTube av 30 låter at han virkelig sjokkerte verden. Videoen har  flere millioner visninger på YouTube, og kan ikke beskrives på annen måte enn at dette er episk. Selv om han bare er 18 år, har han tilsynelatende funnet en unik forståelse og et kommanderende grep over sine musikalske evner. Han tilhører et miljø med kunstnere som alle er under lovlig drikke-alder i USA, og de fleste er fortsatt på videregående. Men på en måte, fra ulike hjørner av verden, har de samlet seg og hjulpet hverandre med å nå en respektabel status både blant veteraner av produksjons-spekteret, og også det observante internasjonale EDM-samfunnet. Han kan assosieres med flere kjente navn i bransjen, blant annet Skrillex og Zedd, og i tillegg har han kjent Porter Robinson over lengre tid. Vi kan ikke si annet enn at dette er et must å få med seg! I 2012 kom den smått geniale EP´en «The City» – vi venter i spenning på mer fra gullgutten. Vi gleder oss til å ta i mot ungutten til Stavanger LIVE første helgen i mai!

Madeon @ FacebookMadeon @ YoutubeMadeon @ Twitter

 

Si din mening!

Bolf sier:

Så han på landstreffet ifjor, og for å si det mildt, han KNUSTE avicii sin performance hvertfall! Skal ned å se han igjen på stavanger live nå om 3 uker! LETSGO!